Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Se uneşte opoziţia pentru Emil Boc? Traian Băsescu: Nu exclud posibilitatea să fie candidat al PNL şi PMP pentru un nou mandat de primar (VIDEO)

Se uneşte opoziţia pentru Emil Boc? Traian Băsescu: Nu exclud posibilitatea să fie candidat al PNL şi PMP pentru un nou mandat de primar (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 19 Mai 2019, 18:39
Se uneşte opoziţia pentru Emil Boc? Traian Băsescu: Nu exclud posibilitatea să fie candidat al PNL şi PMP pentru un nou mandat de primar (VIDEO) Foto: Facebook/ Emil Boc Politică

Chiar dacă în numeroase momente nu găsesc elemente care să îi unească în afara de critica la adresa PSD, opoziţia pare să mai fi găsit un element comun pentru o viitoare susţinere comună.

Este vorba despre primarului Clujului, Emil Boc! Fostul preşedinte Traian Băsescu, în mandatul căruia Boc a fost premier, a declarat că PMP ar putea să îl susţină pe acesta pentru un nou mandat în Cluj-Napoca.

"Sunt unul dintre politicienii care spun că avem antidot la faptul că primarii sunt aleşi într-un singur tur. Argument: să faci alianţe din primul tur cu cel mai bine plasat. Este ca şi cum ar fi alegeri în două tururi. (...) Partidele de Opoziţie trebuie să stabilească cine este cel mai bine plasat dintre posibilii candidaţi şi pe acela să îl susţină; numai aşa poate fi dat jos PSD din hegemonia pe care o are pe primării. Deci, nu exclud posibilitatea ca Boc să fie candidat cel puţin pentru PNL şi PMP”, a afirmat Traian Băsescu, într-o conferinţă susţinută chiar la Cluj.Nu o să-ți vină să crezi CÂT costă un meniu de nuntă gătit de către chef Florin Dumitrescu

Cu această ocazie, Băsescu a mai dezvăluit că pentru prima dată a ajuns în Cluj şi nu a vorbit şi cu Emil Boc despre acest lucru.

"E prima dată când vin în Cluj şi nu îl deranjez pe dl Boc, exact pentru a nu crea suspiciuni faţă de el”, a completat Traian Băsescu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Emil Boc,   PNL,   PMP