Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Bogdan Ciucă: Punctul de vedere al Comisiei juridice în cazul Ștefan Stoica, depus la Biroul Permanent de azi dimineață

Bogdan Ciucă: Punctul de vedere al Comisiei juridice în cazul Ștefan Stoica, depus la Biroul Permanent de azi dimineață

Un articol de: - 06 Oct 2014, 17:14
Bogdan Ciucă: Punctul de vedere al Comisiei juridice în cazul Ștefan Stoica, depus la Biroul Permanent de azi dimineață Foto: agerpres.ro Politică

Preşedintele Comisiei juridice, Bogdan Ciucă, a declarat că a trimis luni dimineaţă Biroului Permanent punctul de vedere al comisiei în cazul deputatului PDL Ştefan Stoica, declarat incompatibil.
”Dânsul (Valeriu Zgonea - n.r.) era la o consfătuire. Punctul de vedere al Comisiei juridice a fost trimis către Biroul Permanent”, a precizat Ciucă, întrebat în legătură cu afirmațiile lui Zgonea, care a declarat că  Ciucă ”se ascunde după cireş” şi nu trimite raportul în acest caz Biroului Permanent.

Bogdan Ciucă a arătat că membrii comisiei s-au întâlnit miercurea trecută pentru a discuta cazul lui Ştefan Stoica şi au stabilit că, dacă este vorba de o decizie judecătorească definitivă, ”comisia nu are rol în piesă”, nu trebuie să dea un raport şi plenul ia act de această decizie.

”Vă reamintesc că pe cazul acesta, Ştefan Stoica, ne-am întâlnit de săptămâna trecută şi, în mod evident, dacă ne aflăm în situaţia în care această vacantare de post se datorează unei decizii rămase definitive, Comisia juridică nu are rol în piesă, practic nu trebuie să dea niciun raport, pentru că Regulamentul l-am schimbat din aceste considerentre, practic se ia act de această decizie în plenul Camerei”, a adăugat Ciucă, potrivit Mediafax.

”Adresa noastră care a fost redactată şi trimisă în dimineaţa acestei zile. Când am fost solicitaţi, am dat răspuns în termen. Ni s-a dat termen până miercuri. Vă reamintesc că miercurea trecută ne-am întâlnit, am luat această decizie de a comunica Biroului Permanent că într-o asemnea situaţie cum este cea comunicată de ANI, Comisia juridică nu dă un raport, ci plenul ia act”, a adăugat Ciucă.

Citeşte mai multe despre:   Valeriu Zgonea,   Comisia Juridica