Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Bogdan Huțucă (PNL): Pe 6 decembrie, oamenii au de ales între filosofia liberală, care aduce prosperitate și dezvoltare, și cea socialistă, care a produs mereu sărăcie și subdezvoltare / PNL e șansa unei dezvoltări fără precedent

Bogdan Huțucă (PNL): Pe 6 decembrie, oamenii au de ales între filosofia liberală, care aduce prosperitate și dezvoltare, și cea socialistă, care a produs mereu sărăcie și subdezvoltare / PNL e șansa unei dezvoltări fără precedent

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 03 Dec 2020, 12:06
Bogdan Huțucă (PNL): Pe 6 decembrie, oamenii au de ales între filosofia liberală, care aduce prosperitate și dezvoltare, și cea socialistă, care a produs mereu sărăcie și subdezvoltare / PNL e șansa unei dezvoltări fără precedent Foto: Bogdan Huțucă / Facebook Politică

Deputatul Bogdan Huțucă, președinte al PNL Constanța și omul care deschide lista pentru un nou mandat, susține că acum, după „dezastrul” produs de guvernările PSD, avem șansa „unei dezvoltări fără precedent”, iar această șansă se numește „guvernarea liberală”.

„Pe 6 decembrie, oamenii au de ales între două filosofii de guvernare extrem de diferite: pe de o parte au de ales filosofia liberală, care aduce prosperitate şi dezvoltare, pe de alta au de ales filosofia socialistă, cea care a produs mereu sărăcie şi subdezvoltare. Mai clar, românii care vin la urne au de ales între candidaţii Partidului Național Liberal şi candidații PSD. Din păcate, am încheiat recent un ciclu de creştere economică de aproape un deceniu, la finalul căruia însă nu am reuşit să construim nici un sistem de sănătate modern şi performant, nici un sistem de educaţie adoptat cerinţelor pieţei muncii şi nici un sistem de infrastructură european. Am pierdut aceste şanse pentru că la conducere s-au aflat prim-miniştri socialişti care nu au dorit să dezvolte România”, a afirmat Bogdan Huțucă, potrivit Atac de Constanța.

Dacă la conducerea Guvernului se va afla un premier liberal, spune președintele PNL Constanța, fondurile europene de până la 80 de miliarde de euro se vor duce către investiții care vor genera prosperitate și bunăstare.

„Istoria ne mai oferă însă o şansă. În următorii ani, putem atrage până la 80 de miliarde de euro din fonduri europene. Dacă la conducerea Guvernului se va afla un premier liberal, aceşti bani se vor duce către investiţii care vor genera prosperitate şi bunăstare. Dacă însă la Palatul Victoria se va afla tot un premier socialist, banii vor fi risipiți ca şi până acum. Românii au văzut dezastrul produs de guvernările PSD, iar constănțenii cu atât mai mult, după 20 de ani de dezastru socialist. Acum avem șansa unei dezvoltări fără precedent, avem o șansă pe care nu avem voie să o ratăm. Iar această șansă se numește guvernarea liberală”, a declarat Bogdan Huțucă.

Președintele PNL Constanța a subliniat că „primarul liberal, președintele CJ liberal și guvernul liberal deja lucrează la proiecte comune de dezvoltare a județului. O mare parte din cei 80 de miliarde de euro, banii obținuți de președintele Iohannis la Bruxelles, vor veni la noi în județ. Pe lângă aceștia, vom atrage o mare parte din investițiile americane de 8 miliarde de dolari și vom aduce și finanțare de la bugetul național. Bani sunt, dorința de a face lucruri bune există, avem oameni pregătiți care deja lucrează la proiecte – unele au fost deja depuse”.

Printre propunerile PNL Constanța pentru aceste alegeri, regăsim doi foști prefecți (Bogdan Huțucă și George Niculescu), un consilier județean specialist în transporturi (Marian Crușovean), pe directorul Administrației Bazinale a Apelor Dobrogea Litoral (Bogdan Bola), pe inspectorul școlar general din cadrul Inspectoratul Școlar Județean Constanța (Sorin Mihai), un specialist în sănătate, ex-consilier al ministrului Sănătății, director de unități medicale de stat și private (Septimiu Bourceanu).

Citeşte mai multe despre:   Bogdan Hutuca