Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică VIRALUL ZILEI. Avem ministru al Sportului care a luat 2,75 la titularizare ca profesor de sport. "Așa se întâmplă în țările care nu au părăsit Evul Mediu"

VIRALUL ZILEI. Avem ministru al Sportului care a luat 2,75 la titularizare ca profesor de sport. "Așa se întâmplă în țările care nu au părăsit Evul Mediu"

Un articol de: B1.ro - 23 Noi 2018, 00:37
VIRALUL ZILEI. Avem ministru al Sportului care a luat 2,75 la titularizare ca profesor de sport. "Așa se întâmplă în țările care nu au părăsit Evul Mediu" Foto: VoceaValcii.ro Politică

Bogdan Matei, noul ministrul al Tineretului şi Sportului, a obţinut nota 2,75 la examenul de titularizare.

Informația a fost comentată și de cei de la Kamikaze, în stilul caracteristic: ”Vi se pare că e ceva în neregulă cu țara asta? Vă înșelați. Nu e nimic în neregulă - pur și simplu așa se întâmplă în țările care nu au părăsit Evul Mediu: baronii își pun oamenii în conducerea țării. Așa țară, așa baroni, așa oameni în conducerea țării”.

Totodată, ei se întreabă cum a reușit Matei uriașa performanță de la lua nota 2,75: ”cum naiba o fi luat nenea ăsta nota 2,75 la sport? A alergat la rezistență în direcția greșită, a sărit în lățime în loc de lungime, l-au prins copiind la podul pe spate?”.

În finaj, cei de la Kamikaze au avut un mesaj pentru fostul ministru al Economiei: ”Andrușcă, lasă dracului vulcanizarea aia și hai înapoi la București!”.

Despre Dănuț Andrușcă, Adrian Țuțuianu, până de curând colegul său de partid, a spus că ”e atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute”, că e ”cel mai idiot ministru“ şi că singura legătură a sa cu economia e că a avut o vulcanizare.
 

Citeşte mai multe despre:   bogdan matei,   kamikaze,   Ministerul Sportului