Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Bogdan Oprea: Ponta este dezamăgit când nu se intră în "cârdăşie" cu el pentru încălcarea legii

Bogdan Oprea: Ponta este dezamăgit când nu se intră în "cârdăşie" cu el pentru încălcarea legii

Un articol de: - 24 Aug 2013, 15:28
Bogdan Oprea: Ponta este dezamăgit când nu se intră în "cârdăşie" cu el pentru încălcarea legii Foto: exclusivnews.ro Politică

Premierul Victor Ponta este "dezamagit când cineva nu intră în cârdaşie cu dumnealui pentru încălcarea legii", a spus, sâmbătă, purtătorul de cuvânt prezidenţial Bogdan Oprea.

Acesta s-a referit la problema retragerii unei decoraţii acordate lui Laszlo Tokes, relatează Mediafax.

"Ca întotdeauna, domnul prim-ministru Victor Ponta este dezamăgit când cineva nu intră în cârdaşie cu dumnealui pentru încălcarea legii. Comportamentul unui prim-ministru reclamă în mod obligatoriu ca solicitările şi abordările publice să fie în conformitate cu legile ţării sale. Este indamisibil ca pentru un prim-ministru respectarea legii să fie un subterfugiu", a spus Bogdan Oprea.

Victor Ponta a declarat că este dezamăgit de reacţia Administraţiei Prezidenţiale în ceea ce priveşte propunerea sa de retragere a Ordinului "Steaua României" lui Laszlo Tokes şi a apreciat că motivul invocat de Preşedinţie pentru refuz reprezintă doar un "subterfugiu".  (Detalii AICI)

Surse oficiale au declarat că premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu o scrisoare în care apreciază că nu mai sunt întrunite condiţiile morale şi legale pentru ca Laszlo Tokes să deţină Ordinul "Steaua României" şi propune retragerea acestei distincţii.

Vineri, Bogdan Oprea, a anunţat că preşedintele Traian Băsescu nu-i poate retrage Ordinul Naţional "Steaua României" acordat lui Laszlo Tokes, pentru că ar însemna încălcarea legii. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Traian Basescu