Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Slujbă la Bruxelles pentru buna desfășurare a Președinției României la Consiliul UE. S-a invocat ajutorul lui Dumnezeu pentru ''conducătorii noștri, care își asumă responsabilitatea acestor noi atribuții''

Slujbă la Bruxelles pentru buna desfășurare a Președinției României la Consiliul UE. S-a invocat ajutorul lui Dumnezeu pentru ''conducătorii noștri, care își asumă responsabilitatea acestor noi atribuții''

Un articol de: B1.ro - 03 Feb 2019, 14:06
Foto: romorth.eu Politică

La Biserica Sfântul Nicolae din Bruxelles a avut loc o slujbă specială pentru buna desfășurare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, anunță Basilica. Au participat reprezentanți ai Bisericilor Ortodoxe și ai comunităților creștine pe lângă instituțiile europene, diplomați, membri ai Parlamentului European, membri și prieteni ai comunității române din capitala Belgiei.

În cadrul slujbei s-au invocat ajutorul și luminarea lui Dumnezeu pentru ”conducătorii noștri care își asumă responsabilitatea acestor noi atribuții, astfel încât să acționeze spre beneficiul tuturor popoarelor Uniunii Europene”.

Cei prezenți s-au rugat ca toate acțiunile celor de la conducerea Președinției rotative a României la Consiliul UE să fie bineplăcute lui Dumnezeu și conforme cu Evanghelia, mai anunță publicația Patriarhiei Române.

Citeşte mai multe despre:   bor,   bruxelles,   consiliul ue,   romania
 
 
 
Loading...