Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Boureanu: Băsescu are dreptul să facă orice fel de declaraţie despre PDL sau pe ce temă vrea

Boureanu: Băsescu are dreptul să facă orice fel de declaraţie despre PDL sau pe ce temă vrea

Un articol de: - 17 Apr 2011, 16:00
Boureanu: Băsescu are dreptul să facă orice fel de declaraţie despre PDL sau pe ce temă vrea Foto: evz.ro Politică

Preşedintele Traiabn Băsescu are “dreptul să facă orice fel de declaraţie pe subiectele legate de PDL sau pe orice temă doreşte acesta", a declarat vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu, adăugând că nu l-a auzit niciodată pe Vasile Blaga vorbind public despre o întâlnire cu Traian Băsescu, scrie Mediafax.

"Preşedintele Băsescu are dreptul să facă orice fel de declaraţie pe subiectele legate de PDL sau pe orice temă doreşte acesta. Am participat la toate întâlnirile pe care le-a avut Vasile Blaga în ţară şi nu l-a auzit pe acesta niciodată vorbind public despre vreo întâlnire cu Traian Băsescu", a spus vicepreşedintele PDL, citat de sursă.

Cristian Boureanu este de acord însă, că “simplu soldat, caporal sau ofiţer, orice membru PDL poartă baston de mareşal în raniţă”.

Preşedintele şi-a exprimat, duminică, nemulţumirea că Vasile Blaga a făcut publică o întâlnire pe care a avut-o cu el şi cu Emil Boc, legat de creşterea de la 1.400 la 4.800 a numărului de delegaţi la congresul PDL.

"Din păcate, unul din candidaţi, Blaga, a ţinut să facă public că a avut o întâlnire cu preşedintele şi pe urmă încă una. Mi se pare că, fiind vorba de PDL, nivelul de exigenţă în relaţiile cu mine este puţin mai ridicat din punct de vedere comportamental, nu înţeleg ce avantaj a avut sau de ce consideră că dacă se află că a vorbit cu mine îi creează un avantaj. Nu mi-a plăcut deloc tipul acesta de speculaţie publică şi faptul că sunt folosit în campanie şi cu interpretări de schimbare de susţinere", a declarat preşedintele.

Traian Băsescu l-a acuzat apoi pe Blaga că "şi-a însuşit un atac provenit din televiziunile lui Vântu şi Voiculescu" atunci când a declarat că vrea să-i fie şefului statului "un partener vertical, nu slugă".

"PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte", a adăugat Traian Băsescu.

 

Citeşte mai multe despre:   Cristian Boureanu,   PDL,   Traian Basescu,   Vasile Blaga