Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Brașov: Viceprimarul Adrian Atomei a părăsit PNL pentru a se înscrie în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu

Brașov: Viceprimarul Adrian Atomei a părăsit PNL pentru a se înscrie în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu

Un articol de: - 30 Sep 2014, 17:29
Brașov: Viceprimarul Adrian Atomei a părăsit PNL pentru a se înscrie în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu Foto: brasovultau.ro Politică

Adrian Atomei, unul dintre cei doi viceprimari ai Brașovului, și-a anunțat oficial plecarea din PNL și înscrierea în Partidul Liberal Reformator (PLR) al lui Călin Popescu Tăriceanu, el spunând că a luat decizia din cauza neînţelegerilor cu preşedintele PNL Braşov, relatează Mediafax.

”Am plecat din PNL de săptămâna trecută, dar am anunţat acest lucru, în mod oficial, ieri, la un post de televiziune. Vă spun foarte sincer că principalul motiv pentru care am făcut această mişcare politică este din cauza conducerii PNL Braşov, a tensiunilor din interiorul partidului de un an şi jumătate. Este un război surd în interiorul aprtidului deoarece preşedintele PNL Braşov, Aristotel Căncescu, nu înţelege că trebuie să respecte deciziile luate de majoritatea în interiorul partidului“, a declarat Atomei.

Acesta a mai spus că a avut o cofruntare cu Aristotel Căncescu atunci când acesta nu a vrut să îl susţină ca preşedinte al organizaţiei municipale a PNL.

”M-am regăsit în nemulţumirile lui (Călin Popescu Tăriceanu - n.r.) şi sunt mulţi colegi care au făcut acelaşi lucru. Nu vorbim de o altă doctrină politică, dar avem posibilitatea de a spune lucrurilor pe nume. Iau această decizie politică asumându-mi conflictul politic cu preşedintele PNL Braşov, Aristotel Căncescu“, a afirmat Atomei.

Acesta susține că preşedinta organizaţiei de femei a PNL Braşov, Ligia Marin, l-ar fi anunţat că vrea să părăsească şi ea partidul, alături de ”o mare parte din organizaţia de tineret și din organizaţia de studenţi“.

Totodată, Adrian Atomei a mai spus că este dispus să renunţe la funcţia de viceprimar, dacă ”aşa se va cere”.

”Aştept o propunere a majorităţii pentru schimbarea mea, însă iau în considerare şi o retragere, dacă mi se va spune că algoritmul stabilit pe listele USL în 2012 aşa cere“, a mai spus el.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Brasov