Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea, după ce RADET a intrat în faliment: Îi asigur pe toți cetățenii Capitalei că vor avea în continuare apă caldă și căldură la parametri optimi

Gabriela Firea, după ce RADET a intrat în faliment: Îi asigur pe toți cetățenii Capitalei că vor avea în continuare apă caldă și căldură la parametri optimi

Un articol de: Redacția B1.ro - 17 Apr 2019, 16:35
Foto: Inquam Photos / George Calin Politică

Tribunalul București a decis, miercuri, intrarea în faliment a RADET. Decizia poate fi atacată cu recurs. În acest context, Primăria Capitalei informează că activitatea RADET va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica, prin urmare bucureștenii vor avea în continuare apă caldă și caldură, la parametri optimi.

”Îi asigur pe toți cetățenii Capitalei că vor avea în continuare apă caldă și căldură la parametri optimi! Decizia de astăzi a instanței nu are consecințe asupra continuității furnizării agentului termic către populație pentru că am luat din timp măsurile necesare astfel încât bucureștenii să nu fie afectați. Concret, am propus, iar Consiliul General a aprobat recent, înființarea Companiei Municipale Termoenergetica București, care are ca obiect exclusiv de activitate producerea, distribuția, transportul și furnizarea energiei termice. Mai mult decât atât, doresc să îi anunț pe salariații RADET că nu vor resimți nici ei această schimbare, nu se vor face disponibilizări, ci întregul personal angajat va fi preluat de noul operator.

Subliniez încă o dată că falimentul RADET nu înseamnă întreruperea furnizării agentului termic către populație, așa cum deja se vehiculează în mod eronat în spațiul public. Noua companie va prelua toate aceste servicii și va continua investițiile în modernizarea sistemului de termoficare din București, care, timp de aproape trei decenii, nu a reprezentat o prioritate pentru administrațiile anterioare”, a declarat Primarul general, Gabriela Firea.

Primăria Capitalei reamintește, totodată, că a început, în actualul mandat, primele investiții majore în rețeaua de termoficare a orașului. Este vorba despre o rețea care și-a depășit de peste 2 ori durata de viață, 80% din aceasta fiind veche de peste 50 de ani.
 

Citeşte mai multe despre:   bucuresti,   radet,   primaria capitalei,   gabriela firea
 
 
 
Loading...