Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Bușoi: Bucureștiul a pierdut titlul de Capitală Culturală Europeană de incompetentă ce este Firea

Bușoi: Bucureștiul a pierdut titlul de Capitală Culturală Europeană de incompetentă ce este Firea

Un articol de: - 17 Sep 2016, 19:11
Bușoi: Bucureștiul a pierdut titlul de Capitală Culturală Europeană de incompetentă ce este Firea Politică

Bucureștiul a pierdut titlul de Capitală Culturală Europeană din incompetența Gabrielei Firea. Cel puțin asta susține Cristian Bușoi, care acuză că, astfel, a fost ratată o foarte bună oportunitate de promovare.

După ce Timișoara a fost anunțată câștigătoare, Firea a declarat că, oricum, titlul nu avea cum să ajungă în București, pentru că el este acordat doar orașelor defavorizate. În opinia liberalului, social-democrata minte cu nonșalanță pentru a-și ascunde eșecul și incompetența.

”Acordarea titlului se face de către un juriu internaţional şi, în niciun caz, nu se face pe criteriul zonelor defavorizate, ci dimpotrivă, este o certificare a capacităţii oraşului de a susţine organizatoric şi reputaţional un eveniment devenit tradiţie în Uniunea Europeană şi pe care toate administraţiile europene îl doresc pentru beneficiile pe care le generează.

Bucureştiul a pierdut pentru că Primaria Capitalei nu a fost interesată de proiect, care înseamnă un efort de organizare şi de implicare din partea administraţiei, şi nici măcar să fie prezentă în faţa juriului   pentru a îndeplini formalităţile necesare pentru prezentare”, a  declarat Cristian Bușoi.

Prim-vicepreşedinte PNL a mai susținut că, astfel, din incompetența Primarului General, Bucureștiul a ratat beneficiile economice venite din turism, o reputație mai bunăși ocazia de a prezenta oportunitățile pe care le are.

”Ca să fie foarte clar, sugestia dnei primar Firea, că Timişoara a câştigat titlul pentru că este zonă defavorizată, este o minciună urâtă, menită să acopere incapacitatea primarului Firea de câştiga un eveniment important pentru oraşul pe care are datoria să-l administreze”, a insistat Bușoi.

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   Stiri Timisoara,   Stiri Bucuresti,   promovare