Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Tăriceanu, declarații despre remanierea miniștrilor ALDE: Nu pot să spun că totul merge perfect, dar...

Tăriceanu, declarații despre remanierea miniștrilor ALDE: Nu pot să spun că totul merge perfect, dar...

Un articol de: B1.ro - 19 Oct 2018, 11:54
Tăriceanu, declarații despre remanierea miniștrilor ALDE: Nu pot să spun că totul merge perfect, dar... Politică

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că niciunul dintre miniştrii ALDE nu va fi remaniat.

"ALDE nu remaniază pe nimeni. (...) Fiecare partid îşi face propria evaluare a miniştrilor care sunt reprezentanţii partidului în Guvern", a spus Tăriceanu, citat de Agerpres.

Tăriceanu a precizat că evaluările făcute în cadrul partidului au arătat că activitatea acestor miniștri a fost una satisfăcătoare: "Niciodată nu pot să spun că totul merge perfect, nici în ceea ce îi priveşte pe colegii mei, nici în ceea ce mă priveşte pe mine. Fiecare avem loc să facem mai bine şi mai mult, dar, pe ansamblu, activitatea lor, până în acest moment, a fost considerată, pe baza evaluărilor făcute, ca satisfăcătoare - adică nu calificativul satisfăcător într-o scară a calificativelor în care există foarte bine, bine şi satisfăcător, ci în contextul unei afirmaţii de tip generic. Adică noi am făcut o evaluare pe obiectivele pe care le-au avut, pe modul la care şi-au dus la îndeplinire sarcinile şi am apreciat la toţi activitatea pe care au avut-o. Sigur că asta nu înseamnă şi nu exclude, cu fiecare am avut discuţii - şi colegii mei, şi eu, personal - am putut să facem observaţii, prin care să îşi îmbunătăţească performanţa”.
 

Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu,   ALDE,   Guvernul Romaniei