Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Lucian Șova (PSD): Autostrada Bacău – Brașov este singura soluție de legătură a Moldovei cu Transilvania

Lucian Șova (PSD): Autostrada Bacău – Brașov este singura soluție de legătură a Moldovei cu Transilvania

Un articol de: - 17 Feb 2020, 13:51
Politică

Fostul ministru al transporturilor, Lucian Șova, anunță demararea campaniei de strângere de semnături pentru autostrada Bacău – Brașov - #SustinA13, de către PSD Bacău.

Sub titlul #SustinA13, PSD-istul îndeamnă la strângerea a cât mai multe semnături pe care le vor pune pe masa guvernului.

Șova este de părere că autostrada Bacău Brașov este singura soluție de legătură a Moldovei cu Transilvania.

"PSD Bacău lansează campania de strângere de semnături pentru autostrada Bacău – Brașov - #SustinA13

- Ieșenii au avut de toate ptr. autostrada lor: asociații, campanii, festivism, A8 devenită lege în anul Centenarului. De azi, au și partid! Doar proiect nu au, studiu de fezabilitate și documentația tehnică. Astea ar fi permis scoaterea la licitație a obiectivului, însă pe ei nu i-a interesat Autostrada Moldovei, ci înființarea unui partid politic.

- Consultanții BEI-PASSA și JASPERS, dar și noi, cei de la PSD Bacău, credem că vocea rațiunii și argumentele ar trebui să dicteze drumul viitoarei autostrăzi, iar acesta nu poate fi decât Bacău – Brașov!

-  Organizația politică al cărei președinte executiv sunt va demara, în lunile următoare, o masivă campanie de strângere semnături în sprijinul Autostrăzii Bacău – Brașov, sub titlul #SustinA13. Vom aduna semnături de peste tot, de la aeroport la mall, de la kilometrul zero al Bacăului până în ultimul sat.

-  Autostrada Bacău – Brașov este singura soluție de legătură a Moldovei cu Transilvania, proiectul cel mai prietenos cu mediul și mai eficient din punctul de vedere al investiției realizate. De aceea, după ce i-am pus bazele în urmă cu doi ani, ni-l asumăm în integralitate astăzi!

- Așa cum am făcut aeroportul, centura și toate drumurile naționale din județul Bacău, așa vom face și A13 Bacău – Brașov!", scrie Lucian Șova pe Facebook. 

Lucian Șova (n. ) este un om politic român, ales deputat în 2012 și 2016, și numit ministru al comunicațiilor și societății informaționale în Guvernul Mihai Tudose.

În politică a intrat în septembrie 1999, în organizația municipală Bacău, fiind consilier local în perioada 2000-2002. În 2010 a fost ales vicepreședinte al organizației județene Bacău. A fost președinte al Consiliului de administrație al Spitalului Județean Bacău între 2010 și 2012.

În cadrul Ministerului Transporturilor, Construcțiilor și Turismului a deținut funcțiile de: consilier personal al ministrului Transporturilor (ianuarie-mai 2001); director general adjunct la Autoritatea Rutieră din România (2001-2002); director general la Departamentul Transporturi Rutiere (2002-2005).

A fost membru în comisiile de transporturi și de industrie din Parlament, secretar de stat la Ministerul Economiei (2009) și consilier personal al Ministrului Economiei.

În legislatura 2012-2016, a fost deputat PSD, votat în Colegiul 4 Bacău. În Parlament a fost membru în Comisia pentru Industrii și Servicii și, din 2014, secretar în comisia pentru Transporturi și Infrastructură. A fost reales deputat PSD de Bacău în 2016 și numit secretar al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură.

 

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Lucian Sova