Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Candidaturile lui Predoiu, Falcă și a Simonei Crețu, validate de Comisia de etică a PDL

Candidaturile lui Predoiu, Falcă și a Simonei Crețu, validate de Comisia de etică a PDL

Un articol de: - 14 Oct 2013, 16:52
Candidaturile lui Predoiu, Falcă și a Simonei Crețu, validate de Comisia de etică a PDL Politică

Candidaturile depuse de Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă și a Simonei Crețu pentru bătălia internă din cadrul PDL privind desemnarea prezidențiabilului au fost validate de Comisia de etică a PDL, a declarat, luni, președintele comisiei Daniel Buda.

"Am validat candidaturile, urmează campania internă şi începând din 26 octombrie se desfăşoară procedura de votare pe regiuni. Prima regiune va fi cea din nordul ţării", a explicat Daniel Buda.

Procedura de votare pe regiuni ar urma să se finalizeze în jurul datei de 15 decembrie, relatează Mediafax.

Cătălin Predoiu susţine, în "proiectul de ţară" depus în cadrul competiţiei interne din PDL pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale, că viitorul preşedinte al României trebuie să fie un "preşedinte unificator", care nu poate ieşi decât din competiţie autentică.

Democrat-liberalul Gheorghe Falcă a declarat, vineri, că are mai multe motive legate de intrarea în cursa pentru desemnarea candidatului PDL la prezidenţiale, între care promovarea ideii de unificare a dreptei, dar şi aducerea unui "plus de tonus" partidului.

Simona Creţu, consilier PDL în CGMB, declara, recent, că s-a înscris în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României, arătând că are proiecte şi programe la care lucrează de mult timp şi pe care vrea să le pună în aplicare.

Citeşte mai multe despre:   PDL,   Catalin Predoiu