Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Carmen Dan, despre jandarmii care s-au făcut scut în jurul lui Liviu Dragnea: Au aplicat legea! (VIDEO)

Carmen Dan, despre jandarmii care s-au făcut scut în jurul lui Liviu Dragnea: Au aplicat legea! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 22 Mar 2018, 13:37
Carmen Dan, despre jandarmii care s-au făcut scut în jurul lui Liviu Dragnea: Au aplicat legea! (VIDEO) Politică

Ministrul de Interne nu vede nicio problemă cu faptul că jandarmii s-au făcut scut, miercuri, în jurul lui Liviu Dragnea, când acesta s-a prezentat la Curtea Supremă pentru a fi audiat.

Social-democrata susține că nimeni, nici măcar un ministru, nu poate spune Jandarmeriei să facă altceva în afară de a respecta legea. Ea a mai precizat că jandarmii care l-au apărat pe Dragnea au aplicat legea.

”Am văzut o foarte mare preocupare, în special a dumneavoastră, despre acest aspect, dar eu nu pot să precizez decât încă o dată ce am mai precizat: instituțiile sunt în paza dispozitivelor de jandarmi și, în afară de aceste dispozitive, care au obligația de a asigura accesul persoanelor în acele instituții, vorbim particular despre situația de ieri de la Înalta Curte, era notificat un protest. Eu n-am solicitat Jandarmeriei și nimeni n-a solicitat Jandarmeriei să suplimenteze aceste dispozitive. Mai mult decât atât, nici nu mi se pare normal, și ar trebui să acceptăm cu toți, că nu poate nici ministrul, nici o altă persoană să solicite Jandarmeriei să facă altceva decât să aplice legea. Iar jandarmeria a aplicat legea”, a declarat Carmen Dan

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Carmen Dan,   Jandarmerie,   Liviu Dragnea