Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Carmen Dan, replici acide în scandalul momentului: E plină politica românească de domnișori din ăștia frustrați, care știu să lupte bărbătește cu femeile jignind. Despre Mihai Tudose: Bădăran, oportunist, securist (VIDEO)

Carmen Dan, replici acide în scandalul momentului: E plină politica românească de domnișori din ăștia frustrați, care știu să lupte bărbătește cu femeile jignind. Despre Mihai Tudose: Bădăran, oportunist, securist (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 23 Apr 2019, 10:05
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Carmen Dan a reacționat extrem de dur după acuzațiile lansate de Cătălin Ioniță și Mihai Tudose la adresa sa. 

”Ieri am făcut câteva precizări, chiar n-aș vrea să lungim acest subiect despre zicerile domnului Ioniță. Eu cred că am comentat destul. Domnul Ioniță e un domn care și-a dorit să fie personaj. E adevărat că a prins culoar și a ținut morțiș să se penibilizeze și domnul Tudose, că e plină politica românească de domnișori din ăștia frustrați, care știu să lupte bărbătește cu femeile jignind. O să răspund pe înțelesul dânsului: bădăran, oportunist, securist, nu neapărat în ordinea asta. Alegeți dumneavoastră! Voiam să mai spun ceva despre lucrările de doctorat, dar iar se supără domnul Tudose și domnul Ioniță, acești doctori în fariseism”,a declarat Carmen Dan.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Luni, chestorul Cătălin Ioniță a transmis o notă prin care spunea că ”se simte obligat să aducă în atenția opiniei publice situația extrem de gravă în care se găsește Ministerul Afacerilor Interne sub conducerea actualului ministru”.  (Detalii AICI)

Ioniță a transmis respectiva notă după ce, vineri, cu ocazia prezentării bilanțului MAI pe anul trecut, Carmen Dan a criticat DGA-ul, afirmând că structura s-a concentrat pe alte zone decât Ministerul de Interne şi anunţând intenţia de a modifica legislaţia astfel încât activitatea DGA să fie readusă la zona de competenţă pentru care a fost înfiinţată.

Replica lui Mihai Tudose a venit imediat. Fostul premier o acuză pe Carmen Dan că este în continuare agresivă și mincinoasă, în loc să dea explicații concrete la acuzațiile ce i se aduc. Tudose a ironizat capacitățile intelectuale ale ministrului, susținând că el a uitat mai mult decât a reușit ea să citească. În final, el a amintit de o zicală: ”nu intra în dialog cu prostul, că te dezgheață și te inundă!”.

”Rămâne cum am stabilit: o ”duamnă” agresivă și minicinoasă, care în loc să dea explicații despre acuzațiile aduse din interiorul Ministerului de Intern cu probe certe, cu raport care cuprinde date clare, cu raport pus/retras pentru că au fost forțați oamenii să mintă, în loc să explice lucrurile astea, ea continuă să fie o mincinoasă agresivă, că atâta știe. Dacă tot dă astfel de declarații pe la microfoane, altele decât cel găsit la ea acasă în priză, poate mai bine ne-ar explica cum e cu domnul Despescu.

A uitat să explice și toate acuzațiile aduse domnului Despescu. Domnul Despescu a câștigat procesul împotriva ei în instanță, niște judecători s-au pronunțat, dar asta nu mai spune!

Dacă tot face experimente de dat declarații poate ne explică și cum a fost și cu evenimentele din 10 august, poate ne explică cum e cu microfoanele din priză, poate ne explică cum toate acuzațiile aduse domnului Despescu au fost demontate în instanță sau cum e cu raportul domnului Ioniță, pe care poate îl face public, pentru că omul a refuzat funcția, iar apoi a fost forțat să o ocupe, după ce s-a schimbat primul ministru.

Cât despre fina aluzie la doctorate și alte lucruri de genul acesta, ”duamna” fiind un mare om de cultură și știință este cea mai îndreptățită să dea verdicte, eu exprimându-mi convingerea că eu am uitat mai mult decât a citit ea.

În concluzie: o mincinoasă dovedită, căreia i s-a ordonat de la partid să iasă public să se spele. În rest, închid dialogul cu acest personaj, care în curând va deveni de tristă amintire, având în minte și zicala ”nu intra în dialog cu prostul, că te dezgheață și te inundă!”, a declarat Mihai Tudose, pentru stiripesurse.ro.
 

Citeşte mai multe despre:   carmen dan,   catalin ionita,   mihai tudose
 
 
 
Loading...