Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Carmen Dan "se spală pe mâini" de criza creată în țară: "Nici miniștrii și nici PSD nu a generat-o" (VIDEO)

Carmen Dan "se spală pe mâini" de criza creată în țară: "Nici miniștrii și nici PSD nu a generat-o" (VIDEO)

Un articol de: - 16 Iun 2017, 12:08
Carmen Dan "se spală pe mâini" de criza creată în țară: "Nici miniștrii și nici PSD nu a generat-o" (VIDEO) Politică

Ministrul de Interne Carmen Dan a ieșit vineri public într-o conferință de presă pentru a putea la rândul lansa la rândul ei un atac la adresa premierul Sorin Grindeanu și a pune în cârca lui toată criză politică din țară iscată de decizia coaliției PSD-ALDE de a retrage sprijinul politic acordat guvernului Grindeanu și de refuzul premierul de a demisiona în ciuda faptului că majoritatea miniștrilor au făcut acest gest.

Carmen Dan a mai ținut de asemenea să răspundă cererilor făcute de premierul Grindeanu joi și anume ca miniștrii să arate responsabilitate și să își îndeplinească în continuare atribuțiunile de serviciu în ciuda faptului că și-au depus demisia.

"În ultimele zile am primit foarte multe mesaje, atât de la cetățeni cât și de la angajații M.A.I., în acele mesaje mi se puneau o serie de întrebări referitoare la niște activități pe care le-am început în minister și m-aș referi la activitatea și demersul nostru în ceea ce privește stadionul Dinamo, în ceea ce privește Direcția Generală de Protecție de Interne (DGPI), proiectul legislativ al cărții electronice de identitate, care este în consultare publică.

Unele mesaje au fost de transmitere a dorinței de a continua, este motivul pentru care am considerat că este foarte important ca la rândul meu să transmit un mesaj de stabilitate și fac asta cu un motiv în plus.

Aseară într-o conferință la Palatul Victoria s-a indus în spațiul public ideea că miniștrii nu sunt la minister, s-a spus că s-a încercat să se ia legătura sau s-a luat legătura cu o serie de miniștri care au fost trimiși la minister.

Pe mine nu m-a sunat nimeni, dacă mă sunau eram la minister și sunt în asentimentul tuturor când spun că noi venim și ne facem treaba la ministerele pe care le reprezentăm, M.A.I. își face datoria chiar dacă în plan politic e o situație conflictuală.

Nici miniștrii nici PSD nu a generat-o, este un semn atât pentru opinia publică și pentru colegii din mai care trebuie să știu ca au ministru si lucruri merg în continuare", a afirmat Carmen Dan.

Carmen Dan "se spală pe mâini" de criza creată în țară: "Nici miniștrii și nici PSD nu a generat-o"

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...


 

Citeşte mai multe despre:   Carmen Dan,   PSD,   criza,   PSD,   ALDE,   Sorin Grindeanu,   Liviu Dragnea,   bilant