Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cartierul 16 februarie din Giulești, Sectorul 1, într-o sărăcie lucie. Ioana Constantin (PMP): 'Străzi fără asflat, fără canalizare, fără gaze' (FOTO)

Cartierul 16 februarie din Giulești, Sectorul 1, într-o sărăcie lucie. Ioana Constantin (PMP): 'Străzi fără asflat, fără canalizare, fără gaze' (FOTO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 24 Aug 2020, 13:50
Cartierul 16 februarie din Giulești, Sectorul 1, într-o sărăcie lucie. Ioana Constantin (PMP): 'Străzi fără asflat, fără canalizare, fără gaze' (FOTO) Foto: Facebook / Ioana Constantin Politică

Cartierul 16 februarie din Sectorul 1 se află într-o sărăcie lucie. Ioana Constantin, candidatul
PMP la Primăria acestui sector, a făcut, luni, o vizită la fața locului.

"Străzi fără asfalt, gaze, peste 1000 de copii trăiesc în condiții de nesiguranță totală, mizerie, fără acces simplu la educație!", a spus Ioana Constantin.

 


 

Candidata PMP pentru Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, a mers, luni, pe teren în Cartierul 16 Februarie din Giulești. Deși Sectorul 1 este cel mai bogat sector al Capitalei, această zonă concurează cele mai sărace zone rurale din România.

Drumurile nu sunt asfaltate, iar cetățenii nu au acces la rețeaua de gaze naturale.

“Așa arată zona 16 Februarie din Giulești, sectorul 1. Străzi fără asflat, fără canalizare, fără gaze. În inima Capitalei, în cel mai bogat dintre sectoare, aproape o mie de copii trăiesc în aceste condiții, în timp ce părinții și bunicii lor plătesc impozit ca în centrul orașului. Gunoaie peste tot, șobolani, drum de pământ și multă disperare. Pe bună dreptate, sunt supărați, revoltați și nu mai cred nimic și în nimeni.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Bani sunt. E doar o cumplită lipsă de voință și nepăsare care ucide destine. În Capitala țării.

Am găsit tot acest cartier așa cum îl știam, nimic nu s-a schimbat în bine. Pe acești oameni doar faptele ii mai pot convinge. Dar pentru fapte e nevoie la Primărie de o echipă căreia să-i pese și care să se priceapă.

Pentru primarul PSD Tudorache, locuitorii au un mesaj ironic: să vină să spele și străzile astea de pământ. Pentru cum arată această zonă, vedem proba neputinței, nepăsării actualei administrații publice locale.

16 Februarie, Giulești e tot sectorul 1! Și vom face și aici lumină! Pentru copii, pentru părinți, pentru bunici, pentru toți locuitorii!”, scrie Ioana Constantin pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   PMP,   Ioana Constantin