Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cât a muncit Klaus Iohannis în luna septembrie

Cât a muncit Klaus Iohannis în luna septembrie

Un articol de: - 02 Oct 2017, 22:22
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Europarlamentarul Cristian Preda a prezentat activitatea lui Klaus Iohannis din luna septembrie, preluând informațiile publicate în ”agenda președintelui”. Asta în contextul în care unii dintre susținătorii lui Iohannis îl acuză că nu se implică suficient în viața publică, iar șeful PSD Liviu Dragnea îl ironizează că stă mai mult prin vacanță. 

Consultând lista, susține europarlamentarul pentru ziare.com, fiecare alegător poate decide singur dacă Iohannis a fost harnic luna trecută sau nu.

Cât despre Cristian Preda, opinia acestuia e că: ”merităm un președinte ceva mai harnic și oleacă mai consistent. Platitudinile, morga protocolară și lenea ne țin pe loc. Mai ales atunci când Guvernul e controlat de pungași”.

Iată ce a facut președintele Klaus Iohannis, zi de zi, în ultima lună:

1-3 septembrie: nimic.
4 septembrie: a semnat 4 decrete
5 septembrie: nimic.
6 septembrie: a semnat 4 decrete.
7-10 septembrie: nimic.
11 septembrie: a vorbit 8 minute si 56 de secunde la deschiderea anului scolar de la Liceul Sincai din Bucuresti.
12 septembrie: a semnat 6 decrete si a asistat (tacut) la depunerea juramantului de catre doi noi ministri.
13 septembrie: a semnat un decret si a inmanat drapele de lupta pentru 11 unitati ISU.
14 septembrie: a semnat un decret, a prezidat sedinta CSAT si a vorbit 4 minute si 22 de secunde sportivilor care plecau la jocurile Invictus.
15 septembrie: a trimis doua mesaje de condoleante.
16 septembrie: a semnat un decret.
17 septembrie: a transmis un mesaj despre furtunile din Banat.
18 septembrie: a semnat un comunicat despre aceleasi furtuni, cerand Guvernului sa avertizeze cetatenii.
19 septembrie: a participat la deschiderea sesiunii ONU, a avut doua intrevederi (de cate 30 de minute) cu presedinta Estoniei si cu presedintele Egiptului, a fost la dejunul oferit de secretarul general ONU, a avut doua alte reuniuni de lucru, apoi a mers la doua receptii, oferite de catre Delegatia UE la New York si, respectiv, Donald Trump.
20 septembrie: s-a intalnit cu premierul Moldovei, cu secretarul general al ONU, a vorbit 11 minute si 25 de secunde in fata Adunarii generale a ONU, 5 minute si 40 de secunde la un seminar despre egalitatea de gen si 12 minute si 7 secunde la un forum despre educatie.
21 septembrie: a facut declaratii de 14 minute si 20 de secunde pentru presa romana care l-a insotit la New York, apoi li s-a adresat - pret de 6 minute si 18 secunde - romanilor din Philadelphia.
22-25 septembrie: nimic.
26 septembrie: a discutat cu gazetarii 3 minute si 3 secunde, cerand ca "persoanele condamnate penal sa nu fie in conducerea statului", a decorat trei gimnasti, carora le-a vorbit 5 minute si 10 secunde.
27 septembrie: a semnat 3 decrete si a vorbit 12 minute si 10 secunde despre aparare, la un seminar de la hotelul Marriott.
28 septembrie: a semnat 2 decrete, l-a primit pe presedintele Parlamentului de la Chisinau, apoi a vorbit fix 9 minute la un forum filantropic, organizat la hotelul Hilton, iar seara a ajuns in Estonia.
29 septembrie: a participat, la Tallinn, la o reuniune informala a Consiliului European, facand declaratii pentru presa romana timp de 13 minute si 45 de secunde.
30 septembrie: nimic.

Citeşte mai multe despre:   Cristian Preda,   Klaus Iohannis,   activitate,   președinte
 
 
 
Loading...