Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cât costă de fapt „gratisul” lui Vlad Voiculescu. Un austriac de origine română îi dă replică: „Prețul abonamentului anual la care faceți probabil referire este de Euro 365” / „Rodul recent al politicii sociale”

Cât costă de fapt „gratisul” lui Vlad Voiculescu. Un austriac de origine română îi dă replică: „Prețul abonamentului anual la care faceți probabil referire este de Euro 365” / „Rodul recent al politicii sociale”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 24 Ian 2020, 11:56
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Capitalei, a ajuns în centrul atenției publice, după ce a făcut o declarație halucinantă despre sistemul de transport public din Viena, explicând că „îți iei un bilet anual și circuli gratis, că odată ce ai dat bani, e gratis”.

În acest context, jurnalistul și consultantul politic Alexandru Todericiu, cetățean austriac de origine română, i-a atras atenția fostului ministru că prețul abonamentului de transport în Viena, pe care el l-a calificat drept „gratis”, în realitate costă 365 de euro. 

„Ne-am cunoscut cândva în Austria. Am citit ceea ce ați declarat… despre transportul public din Viena: «Îți iei un bilet anual și circuli gratis, că odată ce ai dat bani, e gratis». De ce nu adăugați că prețul abonamentului anual la care faceți probabil referire este de Euro 365,- (vezi imaginea alăturată) pentru ca astfel să știe și alegătorii dvs. cât costă – pecuniar vorbind – «gratuitatea»?!”, a scris Todericiu, potrivit flux24.ro.

Mai mult decât atât, consultatul politic i-a explicat lui Vlad Voiculescu și că sistemul de plată al abonamentului de transport public din Viena este rodul unor politici sociale, deci de stânga doctrinară.

„Și încă ceva… abonamentul cu plată anticipativă anuală este de culoare roșie și rodul recent al politicii sociale promovată de partidul social-democrat (SPÖ) care asigură buna guvernare a capitalei federale austriece încă de la începutul primei republici austriece. 1919!”, a mai adăugat Alexandru Todericiu.

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Bucureștiului, a făcut o afirmație greu de înțeles despre transportul public din Viena. (VIDEO AICI)

Citeşte mai multe despre:   Vlad Voiculescu
 
Loading...