Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cătălin Predoiu: Cred în puterea PDL de a oferi poporului o bună guvernare de la Cotroceni

Cătălin Predoiu: Cred în puterea PDL de a oferi poporului o bună guvernare de la Cotroceni

Un articol de: - 11 Oct 2013, 16:16
Cătălin Predoiu: Cred în puterea PDL de a oferi poporului o bună guvernare de la Cotroceni Politică

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu s-a înscris, vineri, în cursa internă a PDL pentru nominalizarea la alegerile prezidențiale din 2014, precizând că el crede în puterea partidului de a oferi o bună guvernare de la Palatul Cotroceni.

"Astăzi mă voi înscrie în competiția internă a PDL pentru desemnarea candidatului la Președinția României. Ofer o nouă viziune pentru România, o viziune care include un nou mod de a face politică. După mai bine de 20 de ani de încercări în democrație, e cazul ca în sfârșit să punem cu adevărat oamenii în centrul acestui proces. Ca președinte, voi livra o perspectivă proaspătă de a elabora politici și de a le pune în aplicare. Voi livra rezultate palpabile pentru popor prin pragmatism, profesionalism și o acțiune politică orientată pe performanță”, a declarat Predoiu.

Acesta a explicat că prin acest proces de nominalizare în PDL se va reînnoi și îmbogăți discursul politc național.

”Nu cu mult timp în urmă mi-a fost oferită onoarea de a lua loc în conducerea partidului. Sunt recunoscător pentru această generozitate. Cred cu tărie în puterea PDL de a se regenera și inova în confruntările
viitoare, de a oferi poporului o bună guvernare de la Cotroceni, din Palatul Victoria, în toată țara. Voi ajuta la modernizarea PDL. Voi ajuta la reconstrucția unui partid care a făcut istorie după 1990, adesea prin grele dar necesare alegeri. Privesc înainte la o dezbatere constructivă în această competiție, care va angaja toți membrii și suporterii noștri de partid. Sunt încrezător că acest proces va ajuta la întărirea dreptei victorioase care să conducp România spre prosperitate și demnitate”, a conchis Predoiu.

Predoiu, in cursa interna pentru presedintie
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Catalin Predoiu,   PDL