Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cătălin Predoiu și-a anunțat retragerea din cursa pentru şefia PNL

Cătălin Predoiu și-a anunțat retragerea din cursa pentru şefia PNL

Un articol de: - 09 Mai 2017, 22:56
Cătălin Predoiu și-a anunțat retragerea din cursa pentru şefia PNL Politică

Cătălin Predoiu a anunțat că se retrage din cursa pentru șefia PNL deoarece a constatat că propunerile sale nu coincid cu vederile liderilor organizațiilor județene de partid.

Dragi prieteni, am informat acum câteva minute membrii BPN PNL privind faptul că am luat hotărârea să nu depun o moțiune în cadrul Congresului PNL din 17 iunie. 

În ultimele șase luni am efectuat un demers serios și am vizitat din nou o mare parte din organizațiile PNL. Am ținut discursuri, am participat la întâlniri și am stat de vorbă direct cu sute de membri PNL, cu liderii lor, informali sau șefi de organizații, am purtat discuții cu parlamentari, primari și lideri naționali. Am urmărit cu atenție preparativele Congresului și respectarea statutului pentru o competiție cinstită. 

Am înțeles că simplii membri PNL își doresc succesul partidului dobândit prin luptă politică cu PSD, își doresc profesionalism și promovarea valorilor în partid, transparență și democrație internă, europenism și bunăstare pentru români. 

Am înțeles în același timp că ceea ce ofer eu pentru funcția de Președinte al PNL nu coincide vederilor liderilor de organizații. Din păcate, mulți și-au fixat opțiunile prin semnătură în alb, fără ca textul vreunei moțiuni să fie redactat încă. Un om politic trebuie să fie realist, cu picioarele pe pământ. Politica este arta posibilului într-un context dat. Pentru proiectul propus de mine pentru șefia PNL, acum nu se poate!”, a scris Predoiu, pe Facebook.

În cursa pentru președinția PNL au mai rămas Cristian Bușoi și Ludovic Orban.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Catalin Predoiu,   retragere