Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cătălin Predoiu: Victor Ponta inaugurează țevi goale care vin de nicăieri, pleacă nicăieri, iar a doua zi sunt ridicate

Cătălin Predoiu: Victor Ponta inaugurează țevi goale care vin de nicăieri, pleacă nicăieri, iar a doua zi sunt ridicate

Un articol de: - 31 Aug 2013, 16:39
Cătălin Predoiu: Victor Ponta inaugurează țevi goale care vin de nicăieri, pleacă nicăieri, iar a doua zi sunt ridicate Foto: capital.ro Politică

Premierul Victor Ponta ”inaugurează țevi goale, care vin de nicărieri și pleacă nicăieri și a diua zi sunt ridicate, cum s-a întâmplat la Ungheni”, a declarat Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte PDL,  relatează Mediafax.

"Avem o ţară în care prim-ministrul României, domnul Victor Ponta, inaugurează ţevi goale, care vin de nicăieri şi pleacă nicăieri şi a doua zi sunt ridicate, cum s-a întâmplat la Ungheni. Este inimaginabil. De la Ceauşescu nu s-a mai văzut lucrul aceasta, să inaugurezi ceva ce nu există doar ca să vină presa, să tele-guvernezi şi să pleci acasă", a afirmat Predoiu.

Potrivit acestuia, democrat-liberalii trebuie să treacă la ”luptă efectiv politică, bazată pe dialog”.

"O nouă Românie trebuie să fie altfel decât există astăzi. Astăzi este sufocată de o majoritate anacronică, o majoritate prost gândită politic, măcinată de corupţie, nu mai e niciun dubiu. Această majoritate USL a venit la putere cu sloganul dreptate până la capăt. Vor face corupţie până la capăt", a precizat Predoiu.

"Ce fac cu licitaţiile, ce fac cu ridicarea pragurilor, ce fac cu cazurile de corupţie din guvern, ne-am întors ani de zile în urmă. Demonstrează că nu mai e niciun dubiu, nicio speranţă. USL este sistematic corupt, nu sunt doar cazuri de corupţie", a subliniat prim-vicepreședintele PDL.

Potrivit acestuia, un bun exemplu este întâmplarea de la Ministerul de Finanțe, unde ministrul încă se află în funcție, cu toate că a fost cerută demiterea sa.

"Din nou credibilitatea României este pusă la îndoială de această majoritate care dă România ani de zile înapoi. Avem o majoritate USL care practică din nou găştile, familiile, criteriul prieteniei dincolo de competenţă atunci când fac numiri la cel mai înalt nivel în stat. Nu poţi să pui un ministru care nu a auzit de criteriul respectiv doar că e prieten cu soţia premierului. Nu se poate să te joci cu funcţiile publice în acest fel", susține Predoiu.

Citeşte mai multe despre:   Catalin Predoiu,   Victor Ponta,   inaugurare