Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PSD-istul Cătălin Rădulescu, 'MITRALIAT' pe Facebook după discursul ȘOCANT adresat medicilor: 'Aberantule, îmi câştig salariul prin muncă, nu prin vot / Îţi dau oricând banii înapoi'

PSD-istul Cătălin Rădulescu, 'MITRALIAT' pe Facebook după discursul ȘOCANT adresat medicilor: 'Aberantule, îmi câştig salariul prin muncă, nu prin vot / Îţi dau oricând banii înapoi'

Un articol de: Ioana Ungureanu - 28 Mai 2019, 10:09
PSD-istul Cătălin Rădulescu, 'MITRALIAT' pe Facebook după discursul ȘOCANT adresat medicilor: 'Aberantule, îmi câştig salariul prin muncă, nu prin vot / Îţi dau oricând banii înapoi' Foto: Adevărul Politică

Deputatul “mitralieră” Cătălin Rădulescu este aspru criticat, marți, după declarațiile șocante făcute după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Polițistul brașovean Ionuţ Rasica consideră “aberant” discursul social-democratului, care le-a cerut medicilor să dea banii din măririle salariale înapoi, pentru că nu au votat PSD, și a instigat la violență și viol. (Detalii AICI)

„La mine a fost cu note, nu cu păcălit electorat. La probele pe care le-am trecut eu tu, cu nivelul tău de gramatică şi de şcoală n-ai fi luat 5”, scrie omul legii pe Facebook.

Amintim că PSD-istul “AKM” a cerut medicilor care au primit de patru ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din țară” și a instigat la acte de viol și violență.

Redăm mai jos textul integral

Aberantule, îmi câștig salariul prin muncă, nu prin vot. Votul e un drept constituțional exprimat în conformitate cu convingerile fiecărui cetățean, numai o aberație a mediului politic, cum ești tu și cei ca tine, îi pot asocia o valoare patrimonială. Știu că ți-e imposibil să concepi, dar nici locul de muncă nu mi l-am câștigat prin vot, ci prin examene și studii. La școala unde mi-am dobândit eu formația profesională am fost mai mult de 10 pe loc, locurile nu se obțineau prin lipit de afișe, condus mașina șefului, sau lingușirea acestuia, iar probele au fost mult mai dificile decât este rostirea emfatică de minciuni la televizor. La mine a fost cu note, nu cu păcălit electorat. La probele pe care le-am trecut eu tu, cu nivelul tău de gramatică și de școală, n-ai fi luat 5. Sunt polițist, ceea ce înseamnă că diferența majoră dintre locul meu de muncă și locul tău de muncă este că aici prindem infractori, acolo îi eliberați. La noi, ieșirea din închisoare a unui infractor care nu a terminat de ispășit pedeapsa se numește evadare și e cel mai usturător eșec profesional, la voi se intitulează "recurs compensatoriu" și e un triumf. Pentru noi, infractorii aflați în libertate sunt prilej de alertă, n-avem liniște până nu-i prindem, pentru voi e un deziderat, n-aveți liniște până nu le dați definitiv drumul. În mâinile pe care noi le încătușăm, voi încredințați demnități înalte ale statului. Ziua noastră de muncă tinde neîncetat spre aplicarea legislației penale, a voastră, spre masacrarea ei. Noi ne zbatem să recuperăm prejudiciile, voi vă căzniți să le disimulați în cimitire, bungalow-uri și pereți. Noi întemnițăm hoții, voi îi amnistiați. Noi instrumentăm dosare penale bazându-ne cercetarea penală pe probe care să incrimineze, cum ne cere legea — adică dincolo de orice îndoială, voi legiferați prolific excepții procesuale. Noi le trimitem magistraților, spre judecare, mii de volume, ticsite cu dovezi pe care, din cauza legilor pe care le faceți voi, am ajuns să le strângem din ce în ce mai greu, voi le trimiteți magistraților, pe cap, inspectori judiciari care să îi intimideze și îi revocați abuziv din funcții. În plus, eu, dacă aberez in exercițiul funcțiunii cum aberezi tu cu Soros, protocoale, state paralele și alte bazaconii, sunt trimis în secunda doi la testare psihologică, la tine bag seamă că delirul fără nicio stavilă e atribuție de serviciu și sursă de apreciere printre colegi. 
Aberantule, îți dau oricând banii înapoi. Ai dat lege în 2017 cum că îmi mărești salariul cu 25% în fiecare an și de atunci, când se face timpul să aplici legea, dai in fiecare decembrie OUG ca să nu o mai aplici. Așa se face că în total, abia dacă mi-ai crescut leafa cu 3-400 lei, sumă pentru care lumea, tot din cauza minciunilor tale, mă urăște astăzi considerându-mă bugetar de lux, din aceeași categorie cu medicii și funcționarii din primăriile și agențiile tale ministeriale. Între timp, fiindcă eliberezi cu sârg infractori mi-a crescut și volumul de muncă cu vreo 50%, dar pentru că mi-i ceri public, fac un efort și îți dau toți banii, și când îți promit asta te rog să ai în vedere că, spre deosebire de tine eu sunt om de cuvânt. Suport cu bucurie inflația, chiar cu zâmbetul pe buze, cu singura condiție ca tu și cei ca tine să dispăreți cu totul. Te aștept, așa facem, mergem la bancomat și apoi tu ieși din politică, ok?

Citeşte mai multe despre:   Catalin Radulescu,   PSD