Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cătălin Rădulescu, reacție VIRULENTĂ la adresa lui Florin Iordache și Claudiu Manda: Sunt HABARNIȘTI 

Cătălin Rădulescu, reacție VIRULENTĂ la adresa lui Florin Iordache și Claudiu Manda: Sunt HABARNIȘTI 

Un articol de: - 08 Mar 2018, 15:56
Politică

Tensiunile iau amploare în PSD înaintea Congresului de pe 10 martie. Deputatul Cătălin Rădulescu este extrem de nemulțumit pentru faptul că nu-i vor permite să candideze la Congresul din 10 martie. 

În acest conext, Rădulescu a avut un mesaj extrem de dur la adresa colegilor lui Florin Iordache și Claudiu Manda, potrivit Știripesurse.ro. 

”Le-aș cere colegilor din Oltenia să-și țină gura, lui Manda și lui Iordache. Îi cer lui Iordache să-și vadă de treaba lui și de comsiia lui și să nu mai dea lecții altor colegi din partid. Domnii ăștia sunt habarniști, nu trebuie să vină să dea lecții în fața televiziunilor. Să își facă treaba în comisiile lor, că nici acolo nu au arătat că-și pot face bine treaba.

Hai să vedem, dacă suntem puși la un loc, eu iau voturi cât Manda și Iordache împreună.

Nu o să aveți mari surprize, că o să fie votul și omul, pentru că mulți s-au cam retras, s-au îmbolnăvit peste noapte, au răcit și nu putem să vorbim așa răciți la Congres.

Pentru unii care sunt foarte deștepți, pe mine nu m-a interesat candidatura, eu doar am vrut să arăt cum se vor desfășura lucrurile.

Noi am contestat modul mizerabil în care se acționează la Congres, pentru că toți trebuiau să fie lăsați să candideze”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Citeşte mai multe despre:   Catalin Radulescu,   Florin Iordache,   Claudiu Manda