Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Caz de coronavirus la PNL Baia Mare. Sediul filialei, închis temporar pentru dezinfecţie după ce consilierul local Simion Bizău a fost testat pozitiv (VIDEO)

Caz de coronavirus la PNL Baia Mare. Sediul filialei, închis temporar pentru dezinfecţie după ce consilierul local Simion Bizău a fost testat pozitiv (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 12 Aug 2020, 11:52
Caz de coronavirus la PNL Baia Mare. Sediul filialei, închis temporar pentru dezinfecţie după ce consilierul local Simion Bizău a fost testat pozitiv (VIDEO) Foto: ZiarulMM Politică

Caz de coronavirus la PNL Baia Mare, în plină pregătire a campaniei pentru alegerile locale. Consilierul local Simion Bizău a fost testat pozitiv cu COVID-19, informează B1 TV. O persoană care a intrat în contact cu acesta se află acum în autoizolare, iar sediul PNL din Baia Mare a fost închis pentru dezinfecţie. 

 

Consilierul local Simion Bizău, membru PNL Baia Mare, testat pozitiv cu coronavirus

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureş, a declarat, pentru B1 TV, că Simion Bizău este internat în spital acum, dar are o stare generală bună.

Bogdan a mai susținut că Bizău nu a intrat în contact cu colegii de la PNL Baia Mare în ultimele zile și doar a ajuns luni în sediul partidului pentru a-și depune dosarul de candidatură pentru un nou mandat de consilier local. Singura persoană cu care a intrat în contact a fost o doamnă de la Secretariat care a preluat dosarul, iar aceasta se află acum în autoizolare la domiciliu pentru 14 zile.

Președintele PNL Maramureş a mai declarat că tot personalul Secretariatului din PNL Baia Mare a făcut testul pentru coronavirus, dar el nu crede că vor exista surprize.

Sediul filialei a fost dezinfectat miercuri dimineață.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului

„Situația e următoarea: domnul Simion Bizău, consilier local al PNL la muncipiul Baia Mare, a contractat virusul. Este în regulă, chiar am vorbit cu dânsul la telefon și e internat la spital, dar nu are niciun fel de probleme grave. Drept urmare, mă bucur că situația dânsului e una sub control. 

Mai mult, dânsul nu a intrat în contact cu colegii din Partidul Național Liberal în ultimele zile, însă luni, după prânz, înainte să știe că e contaminat cu cronavirus - pentru că abia ieri a fost înștiințat de acest lucru - a fost la sediul PNL unde și-a lăsat dosarul pentru candidatură în continuare pentru Consiliul Local Baia Mare. Este o singură colegă de-a noastră care a intrat în contact cu dânsul, dar vreau să vă înștiințez că dânsul purta mască atunci când a intrat în sediu, că în sediul PNL se intră doar cu mască, obligatoriu, iar colegele mele de la secretariat, toate, respectă regulile care sunt impuse, anume mască de protecție. Avem la intrare și dezinfectant. 

Am făcut o dezinfecție în cursul dimineții să nu avem niciun fel de surprize, iar colega care a intrat în contact indirect cu domnul Bizău, că doar a preluat dpsarul de candidatură, s-a autoizolat la domiciliu. Colegii din cadrul secretariatului au făcut toți câte un test COVID-19 de dimineață. Așteptăm rezultatele, dar nu credem că vor fi alte probleme”, a declarat Ionel Bogdan, pentru B1 TV.

Președintele PNL Maramureş a mai precizat că Simion Bizău nu a participat la nicio acțiune de campanie a PNL în ultima perioadă.

 

Consilier personal al liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, decedat în urma infecției cu coronavirus

 

Recent, un consilier personal al lui Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui și președintele Consiliului Județean Vaslui, a murit la o clinică din Iaşi, în urma diagnosticării cu COVID-19. Acesta avea afecţiuni cardiace şi pulmonare.

Chiar și așa, Dumitru Buzatu nu crede că există coronavirusul.

„Când intru în magazin port mască pentru că nu vreau să intru în conflict. Eu nu cred în coronavirus. Dar am îndemnat pe toți să respecte măsurile. Nu puteți ști în câte circumstanțe s-ar fi aflat acești copii sau persoanele din România. Nu există o determinare exactă a modului în care se transmite coronavirusul. Nu am îndemnat pe nimeni să nu respecte măsurile preventive. Situația din Vaslui este gravă în măsura în care afectează un număr de oameni și luând toate măsurile preventive nimeni nu poate controla felul în care acest virus se răspândește. N-a dovedit nimeni că masca e un panaceu”, a declarat social-democratul, pentru Digi24.
 

Citeşte mai multe despre:   Simion Bizau,   coronavirus in PNL,   Ionel Bogdan,   PNL Baia Mare