Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ce se întâmplă cu SALARIILE ROMÂNILOR: Aberațiile fiscale, corectate prin vot în Parlament (VIDEO)

Ce se întâmplă cu SALARIILE ROMÂNILOR: Aberațiile fiscale, corectate prin vot în Parlament (VIDEO)

Un articol de: - 07 Mar 2018, 12:53
Ce se întâmplă cu SALARIILE ROMÂNILOR: Aberațiile fiscale, corectate prin vot în Parlament (VIDEO) Politică

Modificările aduse legilor salarizării au fost votate miercuri în Parlament. Aleșii au fost nevoiți să corecteze o aberație fiscală după ce mii de români au aflat că trebuie să vină cu bani de acasă pentru a acoperi dările la stat după trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat. Discuţiile au durat mult şi spiritele s-au încins în special între sindicalişti şi parlamentari şi s-au aruncat vorbe grele din ambele tabere.

Aleșii au adoptat Ordonanța 91, care aduce modificări la legea salarizării unitare, cu 175 de voturi ”pentru”, 83 ”împotrivă” și 14 abțieri. 

Ordonanța nu a fost votată de opoziție. Liberala Raluca Turcan a declarat că parlamentarii de la PNL nu au votat această lege pentru că aceasta menține discrepața între angajații din mediul privat și cei de la stat. A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Opoziția a criticat și faptul că Florin Iordache, cel care a condus miercuri plenul Camerei Deputaților, nu a acordat timp pentru dezbaterea fiecărui amendament în parte, ci s-a votat la calup a amendamentelor.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   legilor salarizării,   Parlamentul Romaniei