Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cele 14 candidaturi ale politicienilor înscriși în cursa pentru Cotroceni, definitive

Cele 14 candidaturi ale politicienilor înscriși în cursa pentru Cotroceni, definitive

Un articol de: - 28 Sep 2014, 11:56
Foto: ziarulunirea.ro Politică
Candidaturle celor 14 politicieni înscriși în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni rămân definitive începând de duminică, potrivit lefislației.

În cel mult 24 de ore de la expirarea termenului de soluționare a contestațiilor de către Curtea Constituțională a României, 27 septembrie, candidaturile rămân definitive.

De altfel, cel mai târziu la 30 septembrie, BEC va trage la sorți ordinea în care candidații și semnele electorale vor fi afișate pe buletinele de vot, scrie Agerpres.

În cursa electorală pentru Cotroceni vor intra Victor Ponta, din partea Alianței PSD-PC-UNPR, Klaus Iohannis (Alianța Creștin-Liberală), Elena Udrea (Partidul Mișcarea Populară), Kelemen Hunor (Uniunea Democrată Maghiară din România), Dan Diaconescu (Partidul Poporului — Dan Diaconescu), Constantin Rotaru (Partidul Alianța Socialistă), Corneliu Vadim Tudor (Partidul România Mare), William Brânză (Partidul Ecologist Român), Mirel Mircea Amariței (Prodemo) și Szilagyi Zsolt, din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania.

De asemenea, vizează funcția de șef al statului și patru independenți — Teodor Meleșcanu, Călin Popescu-Tăriceanu, Monica Macovei și Gheorghe Funar.

 
 
 
Loading...