Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cezar Preda: Cerem demisia ministrului Ioan Rus pentru mascarada mini-recensământului

Cezar Preda: Cerem demisia ministrului Ioan Rus pentru mascarada mini-recensământului

Un articol de: - 05 Aug 2012, 14:24
Cezar Preda: Cerem demisia ministrului Ioan Rus pentru mascarada mini-recensământului Politică

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a cerut duminică, în numele formațiunii din care face parte, demisia ministrului de Interne Ioan Rus, afirmând că acesta s-a descalificat prin „mascarada” făcută în ceea ce privește organizarea mini-recensământulu.

Cerem ca ministrul Ioan Rus să demisioneze imediat. A fost în afara oricărui profil de ministru de Interne al UE cu ce a spus public în faţa a 22 de milioane români, că mini-recensământul în mediul rural se rezumă la primari şi la 2-3 oameni vajnici care o întreabă pe ţaţa Maria dacă Vasile e acasă, iar dacă ţaţa Maria spune că nu e acasă şi e plecat în străinătate, acest cetăţean european îşi pierde dreptul de vot. Asta este atitudine de ministru de Interne? Noi spunem că nu şi domnul ministru Rus trebuie să plece”, a spus Cezar Preda.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a anunțat anterior că actualizarea listelor electorale va presupune un mini-recensământ, care va fi făcut de autorităţile locale până la 24 august, prin vizite foarte scurte la locuințele românilor.

PDL cere demisia lui Ioan Rus
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Cezar Preda,   Ioan Rus,   demisie,   referendum