Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cinci parlamentari PPDD au fost excluși din partid noaptea trecută: Printre cei vizați - Tudor Ciuhodaru și Daniel Oajdea

Cinci parlamentari PPDD au fost excluși din partid noaptea trecută: Printre cei vizați - Tudor Ciuhodaru și Daniel Oajdea

Un articol de: - 03 Dec 2014, 10:25
Cinci parlamentari PPDD au fost excluși din partid noaptea trecută: Printre cei vizați - Tudor Ciuhodaru și Daniel Oajdea Politică
Cinci parlamentari PPDD au fost excluși din partid noaptea trecută, prin intermediul unui email. Cei vizați de măsura subită sunt Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ștefan Dalca, Gabriela Anghel și Mihai Deaconu.

Anunțul a fost făcut miercuri dimineață de deputatul PPDD Daniel Fenechiu, pe Facebook.

„Noaptea trecută a fost "noaptea mintii" in PPDD...Obscurul Birou Național de Coordonare al partidului, întrunit la miez de noapte- ca huhurezii, a decis sa mai dea o lovitura de gratie partidului, excluzând din partid majoritatea deputatilor care au înțeles ca PPDD-ul n-a fost niciodata altceva decât SRL-ul lor...Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Stefan Dalca, Gabriela Anghel si Mihai Deaconu au plătit cu calitatea de membru, faptul ca si-au permis sa aibă coloana vertebrală...In definitiv, nimic nou...Important este ca nepoata Maresalului si gasca ei de abonați la sinecurile furnizate de Ponta sa rămână la ciolan...Chiar daca ramân singuri in partid...Sa aibă stampila si sa poate vorbi de amintirile transformate in cosmar...Din pacate pentru ei, nu va fi așa...Sfârșitul lor e mult mai aproape decât își imaginează”, a scris Daniel Fenechiu.

Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, Tudor Ciuhodaru a precizat că a fost anunțat de excludere printr-un email și că nu i s-a explicat concret de ce a fost luată această decizie.

„Nu mi s-a reproșat concret nimic. Am înțeles că s-au trimis niște mailuri noaptea trecută și s-au luat aceste decizii. Ni s-a spus că suntem excusi incepand de ieri de la miezul nopții din partid. Parlamentarii vor contesta această decizie. Probabil că ce i-a deranjat a fost denunțarea protocolului parlamentar cu PSD”, a afirmat Ciuhodaru.

Grupul parlamentar al PPDD a hotărât să denunţe protocolul cu Partidul Social Democrat, a anunţat marți noul lider al grupului Daniel Fenechiu. Potrivit deputatului, ruperea acordului cu PSD nu are loc pe criterii subiective, ci pentru că acest protocol nu a adus nicio schimbare benefică pentru români.