Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cine este Andreea Lambru, înlocuitoarea lui Dan Mihalache în Guvern şi ce legătură are cu canapeaua lui Crin Antonescu

Cine este Andreea Lambru, înlocuitoarea lui Dan Mihalache în Guvern şi ce legătură are cu canapeaua lui Crin Antonescu

Un articol de: B1 TV - 13 Noi 2012, 16:36
Cine este Andreea Lambru, înlocuitoarea lui Dan Mihalache în Guvern şi ce legătură are cu canapeaua lui Crin Antonescu Politică

Nici bine nu i-a luat locul Andreea Lambru fostului  secretar general adjunct al Guvenrului, Dan Mihalache, că  au și ieșit la iveală informații despre cum a ajuns tânăra, în vârstă de 27 de ani, să avanseze atât de rapid în PNL și în politică. Concret este vorba de scandal sexual în la nivel înalt în PNL.

În partid, Andreei Ioana Lambru i se spune simplu: Oana. Este  cunoscută mai degrabă pentru relaţiile intime şi scandalurile în care a fost implicată în partid decât pentru iniţiativele politice.

Cine este Andreea Lambru?
Embed:

Una dintre relaţii este cea cu Mihai Bălăşescu, pe vremea când era secretar general adjunct al PNL. Iar despre isprava dintre cei doi povesteste chiar Bălăşescu, într-o înregistrare cu o altă iubită. De aici reiese cum era folosută canapeaua lui Crin Antonescu.

În presă a a juns o convorbire telefonică purtată între Mihai Bălăşescu și un membru PNL, în care liderul PNL recunoștea că a făcut sex cu Andreea Lambru chiar pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu.

După acest scandal, Mihai Bălășescu a fost nevoit să plece din PNL.

În 2012, publicația Gorj Domino scria că persoane foarte apropiate secretarului executiv adjunct al PNL, Mihai Bălăşescu, susţin că relaţia dintre el şi Andreea Lambru s-a terminat brusc, într-o dimineaţă, prin luna martie, când acesta l-a găsit pe Dian Popescu în apartamentul pe care îl împărţea cu tânăra de 25 de ani.

Scandalul a ieșit la iveală la scurt timpă după ce Dian Popescu fusese numit şef al filialei liberale din Târgu Jiu.

Mihai Bălășescu, despre canapeaua lui Crin
Embed:

Victor Ponta a numit-o marți în această funcție după ce l-a demis pe Dan Mihalache ca urmare a unor declarații neinspirate ale demnitarului. (Detalii AICI) 

Victor Ponta a numit-o marți în această funcție după ce l-a demis pe Dan Mihalache ca urmare a unor declarații neinspirate ale demnitarului.

Citeşte mai multe despre:   Radu Stroe,   sex