Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ciprian Ciucu a anunțat că Sectorul 6 nu va fi împodobit de Crăciun: „Ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro / De banii aceștia aș putea face o grădiniță”

Ciprian Ciucu a anunțat că Sectorul 6 nu va fi împodobit de Crăciun: „Ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro / De banii aceștia aș putea face o grădiniță”

Un articol de: Maria Zărnescu - 16 Noi 2020, 22:22
Ciprian Ciucu a anunțat că Sectorul 6 nu va fi împodobit de Crăciun: „Ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro / De banii aceștia aș putea face o grădiniță” FOTO: Facebook: Ciprian Ciucu Politică

Ciprian Ciucu a anunțat că nu vor exista clasicele luminițe de Crăciun pe străzile din Sectorul 6, anul acesta. Edilul a justificat motivul pentru care preferă să nu împodobească sectorul, explicând că de banii aceia, o sumă ce ajunge la aprixmativ 500.000 de euro, ar prefera să execute lucrări mai folositoare în favoarea cetățenilor, precum o grădiniță sau o creșă.

Anunțul a fost făcut în cursul zilei de luni, pe contul său de Facebook:

Nu știu cum să vă dau vestea acesta, așa că v-o dau ca și cum ai dezlipi un leocoplast, dintr-o dată. Nu vom avea anul acesta luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate fețele și cred că este decizia cea bună.

Să vă dau și datele problemei: Primăria Capitalei, cea care era expertă la aruncat cu banii pe fereastră, a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol. Fostul primar și-a asumat el, din bugetul Primăriei, toate costurile iluminatului festiv și avem acum un contract cadru.

Nu avem timp să facem o nouă achiziție, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6. La asta s-ar adăuga frumoasă sumă de 100.000 de euro (tot un contract cadru cu o altă firmă) doar pentru Parcul Drumul Taberei.

Acum... eu sunt mai zgârcit cu banul public, mă gândesc că de banii aceștia, 500.000 Euro, aș putea face o grădiniță sau o creșă sau mai asfaltez o stradă. Mai mult, luminițele ar fi la fel ca în anii trecuți, am primit conceptul și, vă spun, sunt cam de prost gust.

Știu, poate fi o decizie impopulară, dar mi-am propus ca în acest mandat să fac ce trebuie, indiferent de nivelul de popularitate la care voi ajunge. În aceste situații primesc multe sugestii dar în final mă consult cu conștiința mea și mă întreb ce decizie mi-aș fi dorit să ia primarul dacă ar fi fost altcineva primar. Și eu mi-aș fi dorit să mai limiteze din risipă și să folosească banii pentru adevăratele priorități.

Mai este și pandemia acesta nenorocită și aici argumentele sunt pro (ar ajuta la moral) și contra (oricum stăm mai mult în case), dar nu acestea au cântărit primordial în decizia mea. Primordiale au fost raportul calitate preț și adevăratele priorități descrise mai sus.

Vă promit că pentru la anul mă voi ocupa din timp și că voi remedia situația, să avem iluminat festiv de calitate la un preț corect.Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Vă mulțumesc pentru înțelegere, anul acesta ne decorăm casele și sufletele!”, a scris primarul Sectorului 6 pe contul de Facebook.

 

Nu știu cum să vă dau vestea acesta, așa că v-o dau ca și cum ai dezlipi un leocoplast, dintr-o dată. Nu vom avea anul...

Publicată de Ciprian Ciucu pe Luni, 16 noiembrie 2020

 

Citeşte mai multe despre:   Ciprian Ciucu