Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Circ în Parlament: Liberalii cer revocarea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților. Iordache refuză să supună votului propunerea (VIDEO)

Circ în Parlament: Liberalii cer revocarea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților. Iordache refuză să supună votului propunerea (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 05 Dec 2018, 12:06
Circ în Parlament: Liberalii cer revocarea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților. Iordache refuză să supună votului propunerea (VIDEO) Politică

Circ în Camera Deputaților, după ce liberalii au cerut, în plen, revocarea preşedintelui acestui for, Liviu Dragnea, şi a vicepreşedintelui Florin Iordache. Pe stilul "câinii latră, caravana trece", Florin Iordache a refuzat să supună votului ceea ce au propus liberalii, generând un scandal general.

Iordache a declarat ședința de plen închisă, susținând că nu s-au îndeplinit condițiile impuse de regulament. 

„Stimați colegi, constat că nu au fost îndeplinite cerințele impuse de regulament. Constant că nu a fost propus nimic și în acest moment închid ședința. Vă mulțumesc mult", a anunțat Florin Iordache, provocând imediat reacții vehemente din partea Opoziției. 

Astfel, parlamentarii PNL și USR, adunați în jurul prezidiului, i-au reproșat lui Iordache că nu a vrut să supună la vot propunerea PNL de revocare a lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților. 

Spiritele s-au încins, la un moment dat, cineva din sală propunând chiar să se sune la 112, ceea ce a provocat amuzamentul celorlalți. 

În mijlocul acestui scandal, Raluca Turcan, liderul deputaților liberali, a anunțat că reprezentanții opoziției ar putea intra în grevă parlamentară. 

”Vreau să vă anunț că nu voi mai pleca de la acest microfon și vreau să vă anunț că există posibilitatea de a intra în grevă parlamentară, dacă nu veți respecta următorarele cerințe: prelungirea programului de lucru cu o oră, introducerea pe ordinea de zi a solicitărilor de revocare, schimbarea procedurii de vot astfel încât să nu fie manipulat sistemul electronic așa cum doriți dumneavoastră, să conducă această ședință vicepreședintele Marilen Pirtea”, a avertizat Turcan.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Camera Deputatilor,   Florin Iordache