Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Claudiu Bleonț: ”De ce l-a pierdut USR PLUS pe Nicușor Dan? Fiindcă au fost prea aroganți ca să creadă că mai au nevoie de el. Mă tem că duminică îi așteaptă trezirea la realitate”

Claudiu Bleonț: ”De ce l-a pierdut USR PLUS pe Nicușor Dan? Fiindcă au fost prea aroganți ca să creadă că mai au nevoie de el. Mă tem că duminică îi așteaptă trezirea la realitate”

Un articol de: Ramona Zaharia - 02 Dec 2020, 21:00
Claudiu Bleonț: ”De ce l-a pierdut USR PLUS pe Nicușor Dan? Fiindcă au fost prea aroganți ca să creadă că mai au nevoie de el. Mă tem că duminică îi așteaptă trezirea la realitate” sursa Foto: Facebook Politică

Actorul Claudiu Bleonț, fost candidat din partea PNL la primăria comunei clujene Beliș, susține că decizia lui Nicușor Dan, fondatorul USR, de a susține PNL în alegerile parlamentare din 6 decembrie este una ” mai mult decât logică”. Într-o postare pe Facebook, Bleonț afirmă că cei de la USR-PLUS au pierdut spijinul lui Nicușor Dan pentru că au fost „prea aroganți”, iar primarul general al Capitalei a ales să-i susțină pe cei cu care poate avea o relație corectă.

”1. De ce l-a pierdut USR PLUS pe Nicușor Dan? Fiindcă au fost prea aroganți ca să creadă că mai au nevoie de el. Mă tem că duminică îi așteaptă trezirea la realitate. Să pierzi cel mai votat om din România (după președinte), atunci când listele tale parlamentare din București sunt formate din anonimi, asta da „performanță” pentru USR PLUS.

2. Îl înțeleg pe Nicușor Dan. Liberalii i-au fost alături chiar din prima zi de mandat și l-au ajutat să rezolve problemele punctuale cu care se confruntă în prezent Capitala. Contează foarte mult un astfel de sprijin. Mai ales când ești la început și nu ai pe cine să te bazezi.

3. Nicușor Dan a fost echidistant cu PNL și USR-PLUS la locale. Între timp, USR-PLUS și-a făcut campanie proprie. Așa că mesajul lui Nicușor Dan este unul clar: îi susțin pe cei cu care pot avea o relație corectă.

4. În politică uneori trebuie să faci alegeri. Nicușor Dan a ales PNL pentru că, se pare, are cea mai bună și corectă colaborare cu acest partid.

5. Nicușor Dan a încercat să fie alături de USR-PLUS. Dar la câte orgolii sunt în acest partid, nu a mai avut loc în echipa lor. Mai mult, a fost atacat prin campanii evidente. Nu faci chestii din astea când vrei o colaborare cu cineva. Decizia lui Nicușor Dan este mai mult decât logică”, a scris Claudiu Bleonț pe Facebook.

Actorul și-a încheiat postarea trecând în revistă modul în care a avoluat relația dintre USR și Nicușor Dan în ultimii ani, ajungând acum ca fondatorul formațiunii să își exprime public susținerea față de PNL.

USR este cel care s-a dezis Nicușor Dan după ce acesta i-a băgat în Parlament. Apoi USR-PLUS i-a pus bețe în roate să devină candidatul unic pentru Primăria Capitalei. După ce a fost ales Primar General, tot cei de la USR-PLUS l-au atacat. Și atunci, care ar trebui să fie alegerea lui Nicușor Dan?”, a conchis Claudiu Bleonț.

Claudiu Bleonț: De ce l-a pierdut USR PLUS pe Nicușor Dan? Fiindcă au fost prea aroganți ca să creadă că mai au nevoie de el. Mă tem că duminică îi așteaptă trezirea la realitateAu găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

 

Citeşte mai multe despre:   USR,   Nicusor Dan,   Claudiu Bleont