Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Clotilde Armad, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Unde eraţi când PNL şi PSD băteau palma pentru a-şi tranşa majoritatea primăriilor din ţară printr-un blat de proporţii naţionale?

Clotilde Armad, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Unde eraţi când PNL şi PSD băteau palma pentru a-şi tranşa majoritatea primăriilor din ţară printr-un blat de proporţii naţionale?

Un articol de: - 06 Iul 2016, 08:23
Clotilde Armad, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Unde eraţi când PNL şi PSD băteau palma pentru a-şi tranşa majoritatea primăriilor din ţară printr-un blat de proporţii naţionale? Politică

Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, a lansat un atac dur la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

"Domnule Preşedinte, românii v-au votat pentru a fi implicat în viaţa cetăţii, pentru a fi portavocea dorinţelor şi speranţelor lor de schimbare în bine a ţării. V-au ales pentru că sperau că veţi fi un susţinător neobosit al reformei statului şi al luptei împotriva corupţiei. Însă dumneavoastră alegeţi să vă retrageţi în turnul de fildeş de la Cotroceni, de unde o dată la 3 luni mai emiteţi astfel de opinii cu valoare pur academică.
Unde aţi fost domnule Preşedinte când PNL şi PSD au bătut palma pentru a organiza mascarada alegerilor locale într-un singur tur?
Unde aţi fost când s-a adoptat simulacrul de nouă lege a partidelor, ce obligă formaţiunile nou-înfiinţate să depună liste de candidaţi proprii aproape la fiecare rundă de alegeri pentru a nu fi radiate?
Unde eraţi când PNL şi PSD băteau palma pentru a-şi tranşa majoritatea primăriilor din ţară printr-un blat de proporţii naţionale?
România are nevoie de un preşedinte implicat, responsabil şi care să comunice neobosit cu oamenii. Un preşedinte care să fie avocatul cetăţenilor în faţa actualelor partide parlamentare clientelare şi mafiote.
Încă mai sper că acest Preşedinte puteţi fi dumneavoastră domnule Iohannis, însă mi-e teamă că deşi speranţa moare ultima, acum îşi trăieşte ultimele zile", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armad, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

 

Citeşte mai multe despre:   Clotilde Armand,   atac,   Facebook,   Klaus Iohannis