Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Clotilde Armand a explicat nemulțumirile din USR: Au fost puțini bani, iar la fiecare leu toată lumea se uita cum e cheltuit. Suntem un partid cu oameni adevărați, care își exprimă democratic frustrările. E foarte sănătos! (VIDEO)
Exclusiv

Clotilde Armand a explicat nemulțumirile din USR: Au fost puțini bani, iar la fiecare leu toată lumea se uita cum e cheltuit. Suntem un partid cu oameni adevărați, care își exprimă democratic frustrările. E foarte sănătos! (VIDEO)

Un articol de: - 14 Dec 2016, 21:21
Politică

Clotilde Armand a declarat pentru B1 TV că discuțiile apărute miercuri despre modul în care a fost gestionată campania în USR sunt firești, dat fiind că partidul este unul democratic, transparent și format din tineri entuziasmați. 

Reacția vine în contextul scandalului declanșat de soțul ei, care într-o postare pe Facebook a scris despre grupuri de interese din USR, bani grei, abuzuri, legături cu Soroș și mătrășirea franțuzoaicei. (Detalii AICI)

”În niciun caz nu ne rupem și suntem ce am spus mereu că suntem. Avem în ADN transparența. Lucrurile din familie le lăsăm transparent să iasă în public. Se poate explica absolut tot. 

Problema în această campanie e că nu am avut bani și a fost o luptă pentru puținii bani donați. Unii au vrut bani pentru promovarea paginilor lor de Facebook, au fost frustrări acumulate și o luptă pentru puținii bani primiți. Am fost un partid low-cost și mulți au fost frustrați că puținii bani au fost folosiți pentru unele lucruri sau pentru altele”, a explicat Armand.

Aceasta a mai spus că, după părerea sa, sondajul comandat de USR în timpul campaniei și la care a făcut referire soțul ei în postare a fost unul corect, doar că unii membri ai partidului au considerat că banii cheltuiți pe acest sondaj puteau fi alocați pentru altceva.

Clotilde Armand:Suntem un partid cu oameni adevărați, care își exprimă democratic frustrările. E foarte sănătos!

”Eu nu am vorbit destul, probabil, cu mulți. Au fost frustrări pentru că oamenii nu au avut bani pentru campania lor. O să vedeți că au fost puțini bani, iar la fiecare leu toată lumea se uita cum e cheltuit. Noi data viitoare o să pornim mai devreme o campanie de donație pentru a avea bani să-i ajutăm mai mult pe candidații noștri”, a mai precizat Clotilde Armand.

Ea a mai susținut că s-a creat și o anumită confuzie în partid rezultată din faptul că unii au crezut că întreaga echipă de campanie este plătită când, de fapt, doar unii din staff erau plătiți.

”Noi învățăm ce e o campanie. Mulți ar fi vrut ca banii să fie împărțiți într-un mod complet democratic. E în ADN-ul nostru. De fapt, echipa de campanie a decis cum să  e împartă banii și mulți au fost frustrați”, a mai precizat aceasta.

Armand a mai susținut că, pe lângă problemele financiare, în partid mai există și anumite frustrări legate de aspecte ideologice, unii candidați având viziuni ceva mai progresiste, iar alții mai conservatoare. Totuși, aceste discuții sunt normale într-un partid democratic, așa cum este USR.

”Noi suntem un partid tânăr, uman, cu oameni adevărați, care își exprimă democratic frustrările. Este foarte sănătos! Nu suntem un partid dictatorial, ci unul democratic, deci e greu să ajungem la nivelul așteptărilor tuturor. Trebuie să învățăm să prezentăm lucrurile un pic mai diplomat către public”, a concluzionat Clotilde Armand, care a mai susținut că nu este pe depin de acord cu cele susținute de soțul ei.
 

Citeşte mai multe despre:   USR,   democratie,   Clotilde Armand,   Campanie electorala,   donatii