Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Clotilde Armand, după tragedia de la Nisa: Susțin deportarea celor responsabili de difuzarea propagandei teroriste islamice și sunt condamnați astfel de instanțele europene (VIDEO)

Clotilde Armand, după tragedia de la Nisa: Susțin deportarea celor responsabili de difuzarea propagandei teroriste islamice și sunt condamnați astfel de instanțele europene (VIDEO)

Un articol de: - 15 Iul 2016, 12:15
Clotilde Armand, după tragedia de la Nisa: Susțin deportarea celor responsabili de difuzarea propagandei teroriste islamice și sunt condamnați astfel de instanțele europene (VIDEO) Foto: libertatea.ro Politică

Clotilde Armand, fostă candidată din partea Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Sectorului 1, a precizat, într-un mesaj postat vineri pe Facebook, după tragedia de la Nisa, că susține deportarea tuturor celor care se fac responsabili de difuzarea propagandei teroriste islamice.

Armand a subliniat că în aceste momente este nevoie de solidaritate și fermitate în fața terorismului.

”Ziua Națională a Franței a fost îndoliată de un îngrozitor atentat terorist la Nisa, care a făcut peste 80 de victime nevinovate, printre care și copii.
Sunt șocată și totodată revoltată pentru acest val de atentate teroriste monstruoase orchestrate de islamiști pe teritoriul Europei și îndeosebi al Franței mele natale. Totodată mă rog pentru victimele atentatelor și rudele acestora care trec prin clipe foarte grele.

Din păcate, teroriștii islamiști au profitat de spiritul european de toleranță și de respectul nostru pentru drepturile omului pentru a ne face rău.

Este momentul să dăm dovadă de solidaritate, dar și de fermitate în fața acestui val de terorism islamic”, a notat Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand, dipă tragedia de la Nisa

Aceasta susține că musulmanii din Europa trebuie să respecte valorile civilizației europene.

”Eu personal susțin deportarea tuturor celor care se fac responsabili de difuzarea propagandei teroriste islamice și sunt condamnați astfel de instanțele europene. De asemenea, moscheile cu clerici radicali islamiști ar trebui închise. Libertatea religioasă nu mai trebuie să fie abuzată pentru a instiga la comiterea unor astfel de atrocități.Sora ei tocmai se mutase în casă nouă, când a făcut o descoperire înfiorătoare în pivniță. „Să fugă imediat de acolo!” (FOTO)

Este momentul să spunem răspicat că musulmanii veniți în Europa, imigranți de dată recentă sau chiar din a doua sau a treia generație, trebuie să respecte valorile civizilizației europene, de toleranță, respect pentru drepturile și libertățile celorlalți, inclusiv pentru drepturile femeilor, sau se pot gândi la a se muta în statele din Orientul Mijlociu”, a mai precizat Armand.

De asemenea, Clotilde Armand susține că Europa și SUA trebuie săs e solidarizeze pentru a găsi soluții la confliectele din Siria și Irak și pentru a învinge gruparea teroristă Statul Islamic.

”Totodată, este nevoie de o solidarizare a Europei și Statelor Unite pentru a soluționa conflictele din Siria și Irak și pentru a elimina gruparea Stat Islamic. A fost tolerată mult prea multă vreme o rană supurândă chiar în apropierea granițelor europene, care a alimentat un val de terorism islamic și a pus în mișcare un număr mare de refugiați, pe care statele europene nu-l pot gestiona și integra pe termen scurt. De asemenea, se pare că grupările teroriste au profitat de naivitatea și bună-voința unor lideri europeni și s-au infiltrat printre refugiați, cu scopul de a alimenta teama și chiar de a sabota construcția europeană.

Nu putem să ne creștem copiii în teama permanentă de astfel de atacuri, nici nu ne dorim o societate în care din ce în ce mai multe drepturi și libertăți individuale să fie limitate în numele luptei anti-teroriste. Tocmai de aceea trebuie combătute cauzele radicalizării, promovate modificări constituționale, acolo unde este cazul, și expulzați adepții terorismului islamic de pe teritoriul Uniunii Europene”, a mai notat Clotilde Armand pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   Clotilde Armand,   tragedie,   Nissan,   musulmani