Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Clotilde Armand vine cu propuneri: A solicitat introducerea sistemului de vot electronic, dar și transmiterea online a ședințelor CL Sector 1

Clotilde Armand vine cu propuneri: A solicitat introducerea sistemului de vot electronic, dar și transmiterea online a ședințelor CL Sector 1

Un articol de: - 24 Iun 2016, 15:56
foto: epochtimes-romania.com Politică

Clotilde Armand a solicitat vineri introducerea sistemului de vot electronic pentru consilieri, motivând că cetățenii trebuie să știe cum a votat fiecare dintre ei.

"În spiritul transparenței administrației publice, vă solicităm să începem transparența cu activitatea Consiliului Local. În acest sens, vă solicităm implementarea cât mai grabnică a sistemului de vot electronic pentru consilieri, astfel încât cetățenii să știe cum a votat fiecare dintre consilieri", a spus reprezentanta USB, informează Agerpres.

De asemenea, consilierul local la sectorul 1 din partea USB a mai cerut vineri, cu ocazia depunerii jurământului de învestitură de către noii membri ai CL, transmiterea online a tuturor ședințelor de consiliu, dar și a ședințelor comisiilor.

Ea a menționat că mai cere: permiterea accesului publicului atât la ședințele Consiliului Local, cât și la ședințele tuturor comisiilor CL, precum și implementarea cât mai grabnică a unui sistem care să permită înregistrarea și transmiterea online a acestor ședințe.

Armand a subliniat și importanța transmiterii către consilierii locali a proiectelor de hotărâre, într-un interval de timp rezonabil, înaintea ședințelor, în format electronic.

"Am venit în CL Sector 1 pentru a rezolva problemele cetățenilor din sector. Veți găsi în consilierii USB parteneri în toate proiectele benefice pentru cetățeni și — sperăm să nu fie cazul — adversari în toate proiectele nocive pentru cetățenii din sectorul 1", a precizat ea

Citeşte mai multe despre:   clotilde armand,   consilier,   cetateni,   USB,   juramant
 
Loading...