Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cluj: Peste 600 de persoane participă la acţiunea de ecologizare a PSD

Cluj: Peste 600 de persoane participă la acţiunea de ecologizare a PSD

Un articol de: - 01 Mai 2011, 13:18
Cluj: Peste 600 de persoane participă la acţiunea de ecologizare a PSD Foto: bihon.ro Politică

Peste 600 de membri şi simpatizanţi ai PSD Cluj au participat la acţiunea de ecologizare iniţiată duminică de partid în mai multe zone din judeţ, care a ajutat la colectarea a peste o sută de metri cubi de deşeuri. Zonele în care s-au derulat acţiunile de ecologizare au fost Lacul Gilău - Tarniţa, spre Someşul Cald şi Someşul Rece, Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Huedin.

"În întregul judeţ Cluj au participat la acţiune peste 600 de membri şi simpatizanţi ai PSD şi au fost strânşi peste 100 metri cubi de deşeuri. Zonele în care s-au derulat acţiunile au fost Lacul Gilău - Tarniţa, înspre Someşul Cald şi Someşul Rece, Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Huedin. În zona Gilău - Tarniţa s-a făcut curăţenie pe o suprafaţă de aproximativ şase hectare şi au fost colectaţi peste de 40 metri cubi de deşeuri", se arată într-un comunicat al PSD Cluj, citat de Mediafax.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a subliniat, în comunicat, că acţiunea de curăţenie desfăşurată de 1 Mai a fost un simbol al "luptei cu minciuna, incompetenţa şi demagogia portocalie".

"Ne-am propus să începem curăţenia pe 1 Mai, acţiunea noastră fiind un simbol al luptei cu minciuna, incompetenţa şi demagogia portocalie. Când noi, cei din PSD, alături de colegii din PNL şi PC, vom ajunge la putere, promitem să facem curăţenie şi în serviciile deconcentrate pentru că PDL nu a făcut altceva decât să polueze instituţiile statului", a declarat acesta.

O altă acțiune de ecologizare inițiată de membrii PSD are loc la Suceava, unde peste150 de membri ai formațiunii locale curățat parcul central şi spaţiul verde din zona Palatului Administrativ din municipiu, în cadrul unei acțiuni denumite "1 Mai - Ziua Muncii Verzi!Strângem mizeriile portocalii!".

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Stiri Cluj-Napoca,   1 mai,   PDL