Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Coaliția pentru familie acuză PSD de boicotarea referendumului: Ce spun despre Liviu Dragnea, cel care a îndemnat constant lumea să voteze pentru familia tradițională

Coaliția pentru familie acuză PSD de boicotarea referendumului: Ce spun despre Liviu Dragnea, cel care a îndemnat constant lumea să voteze pentru familia tradițională

Un articol de: B1.ro - 07 Oct 2018, 16:42
Coaliția pentru familie acuză PSD de boicotarea referendumului: Ce spun despre Liviu Dragnea, cel care a îndemnat constant lumea să voteze pentru familia tradițională Politică

Comitetul de Inițiativă pentru modificarea Constituţiei, cunoscut sub numele de "Coaliţia pentru Familie", a susținut duminică, faptul că prezența scăzută la urne la referendumul privind redefinirea familiei este provocată de boicotul generalizat al tuturor partidelor politice. 

Într-un comunicat de presă, Coaliția pentru familie face apel la încetarea acestui ”boicot politic generalizat la nivelul întregii țări, pentru că el este îndreptat direct și în primul rând împotriva creștinilor din România”.

”Comitetul de Inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituția României, analizând datele existente până la acest moment pentru fiecare județ, precum și informațiile comunicate de cetățenii implicați în susținerea acestui demers, semnalăm evidența dovedită a faptului că ne aflăm în fața unui boicot generalizat al tuturor partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire a Constituției României, ce face obiectul prezentului Referendum.

Pentru toți cei care au afirmat în mod fals, într-o campanie de dezinformare fără precedent de la Revoluția din 1989, că acest Referendum este al Partidului Social Democrat și al liderului său, Liviu Dragnea, devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii țări de către PSD, falsitatea acestor afirmații. Acesta este dovedit și prin maniera superficială și neprofesionistă în care Referendumul a fost organizat, astfel încât nici măcar date elementare privitoare la obiectul referendumului nu au fost comunicate publicului românesc.

Trebuie să înțelegem că ne aflăm în situația în care toate îndemnurile la vot ale bisericilor și cultelor creștine din România sunt boicotate de partidele politice, în ciuda declarațiilor oficiale ale liderilor politici ale acestora. Campania masivă de dezinformare a întregului corp electoral român este dusă și astăzi, prin vectori politici, administrativi și mediatici, aflați sub influența partidelor politice.

Atragem atenția partidelor politice că cetățenii români sunt primii care au înțeles acest boicot politic, transmițându-ne efectele sale din fiecare județ din țară, fiind evidentă pentru toată lumea falsitatea declarațiilor publice ale liderilor în raport cu modul în care partidele au acționat în realitate.

Facem un ultim apel să înceteze imediat acest boicot politic generalizat la nivelul întregii țări, pentru că el este îndreptat direct și în primul rând împotriva creștinilor din România”, se arată în comunicatul de presă al Comitetului de Inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituția României. 

În acest context, amintim că atât președintele PSD, Liviu Dragnea, cât și principalii lideri ai partidului i-au îndemnat în permanență pe români să meargă la referendum și să voteze ”da”. De altfel, premierul Viorica Dăncilă a fost, sâmbătă, primul politician care a mers la urne. Tot sâmbătă a votat și Liviu Dragnea, neînsoțit însă de tânăra sa iubită, Irina, care, potrivit liderului PSD, a ales să voteze la secția la care esre arondată. 

La ieșirea de la urne, Liviu Dragnea a precizat că votul de la referendum este unul foarte important și chiar a explicat ce înseamnă pentru el familia tradițională. LOVITURĂ pentru Pro TV! Încă o vedetă are COVID-19

Familia tradițională înseamnă bărbat și femeie care pot face copii, eu am doi copii pe care îi iubesc foarte mult. Dacă nu cuplu nu poate face copii nu e niciun fel de problemă, dar pot adopta copii. Este o familie tradițională și dacă adoptă un copil, înseamnă că acel copil are șansa dragostei de mamă”, a spus Dragnea. 

Întrebat ce i-ar spune unui membru al familiei dacă acesta ara vea o altă orientare sexuală, Dragnea a răspuns: ”L-aș ajuta foarte mult, eu nu resping niciun fel de minoritate, nici măcar minoritatea sexuală. Nu încercați să spuneți că asta e un vot împotiva unor minorități. Categoric nu. Dimpotrivă, cred că împreună, cu foarte multă înțelepciune și maturitate trebuie să construim un cadru legal pentru parteneriatul civil”. 
 

Citeşte mai multe despre:   Coalitia pentru Familie,   Liviu Dragnea