Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Codrin Ştefănescu, acuzaţii grave despre Congresul PSD: Sunt candidaţii Dragnea şi candidaţii partidului. Nu sunt acceptate alegeri libere şi corecte (VIDEO)

Codrin Ştefănescu, acuzaţii grave despre Congresul PSD: Sunt candidaţii Dragnea şi candidaţii partidului. Nu sunt acceptate alegeri libere şi corecte (VIDEO)

Un articol de: - 08 Mar 2018, 17:44
Codrin Ştefănescu, acuzaţii grave despre Congresul PSD: Sunt candidaţii Dragnea şi candidaţii partidului. Nu sunt acceptate alegeri libere şi corecte (VIDEO) Politică

Codrin Ștefănescu a lansat acuzații grave în emisiunea "Se întâmplă acum", realizată de Tudor Barbu, privind felul în care va arăta Congresul PSD de sâmbătă. Secretarul general adjunct a acuzat că Liviu Dragnea își pregătește proprii candidați și nu dă voie celor care nu sunt de partea lui să candideze.

"Sunt două tipuri de candidaţi: candidaţii Dragnea şi candidaţii partidului. Dacă Liviu Dragnea spune o votez pe Viorica Dăncilă, va fi la preşedinte executiv candidatul Dragnea contra lui Nicu Bănicioiu şi Ecaterina Dragnea. Dacă spune îl votez pe Neacşu ca secretar general va fi candidatul Dragnea versus Codrin Ştefănescu. Astea în condiţiile în care ne permit candidaturile. La ora asta, Cati Andornescu, Nicu Bănicioiu, Codrin Ştefănescu încă nu sunt acceptaţi candidaţi la alegeri libere şi corecte.

Ca secretar general adjunct voi fi sâmbătă în prezidiu, dar organizaţia mea care trebuia să îmi delegaţie să fiu în Congres nu mi-a dat pentru că aşa a primit ordin. Voi fi în prezidiu, dar nu voi putea să intru în sala, adică sunt în conducere în prezidiu, dar nu pot să intru să fiu în conducere în prezidiu. Sunt lucruri care nu s-au mai întâmplat", a acuzat Codrin Ștefănescu.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Codrin Stefanescu,   Liviu Dragnea,   PSD