Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Codrin Ştefănescu cere conducerii PSD să nu se depărteze de Dragnea: "Să nu capitulăm şi să nu ne uităm camarazii căzuţi în lupta de-a lungul timpului"

Codrin Ştefănescu cere conducerii PSD să nu se depărteze de Dragnea: "Să nu capitulăm şi să nu ne uităm camarazii căzuţi în lupta de-a lungul timpului"

Un articol de: Sebastian Pricop - 08 Iun 2019, 11:01
Codrin Ştefănescu cere conducerii PSD să nu se depărteze de Dragnea: "Să nu capitulăm şi să nu ne uităm camarazii căzuţi în lupta de-a lungul timpului" Foto: Facebook / Codrin Ștefănescu Politică

Codrin Ştefănescu este unul din membrii PSD care a avut cel mai mult de suferit odată cu plecarea lui Liviu Dragnea direct din fruntea partidului la Penitenciarul Rahova. Acesta şi-a pierdut funcţia de secretar general şi dintr-unul din cei mai activi şi prezenţi oameni în spaţiul public a ajuns într-un con de umbră total.

Odată cu anunţul convocării Congresului pentru finalul lunii iunie, Codrin Ştefănescu a revenit cu un îndemn la clarificarea lucrurilor din interiorul PSD şi a cerut să nu fie uitaţi "camarazii căzuţi în luptă", aluzie clară la Liviu Dragnea de care liderii PSD se îndepărtează acum cu cât pot de multă.

"E obligatoriu să strângem rândurile! Acum până nu este prea târziu! Şi sper că acest Congres să limpezească apele şi să alunge dihonia din partid. Să nu capitulăm şi să nu ne uităm camarazii căzuţi în luptă de-a lungul timpului. Pe niciunul dintre ei!", a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Comitetul Executiv al PSD a stabilit data de 29 iunie pentru organizarea unui congres al partidului. În cadrul congresului urmează să fie modificat Statutul partidului, să fie aleasă o nouă conducere şi să fie prezentat candidatul la alegerile prezidenţiale.

Codrin Ştefănescu a fost înlocuit din funcţia de secretar general al PSD după alegerile europarlamentare şi condamnarea lui Liviu Dragnea. În locul lui a fost numit Rodica Nassar.

Citeşte mai multe despre:   Codrin Stefanescu,   PSD,   Liviu Dragnea