Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Codrin Ștefănescu: Eu personal îl vreau președinte la PSD Iași pe Gheorghe Nichita, dar nu s-a decis încă. Are totuși o problemă de imagine că atunci când a fost îndrăgostit a exagerat (VIDEO)

Codrin Ștefănescu: Eu personal îl vreau președinte la PSD Iași pe Gheorghe Nichita, dar nu s-a decis încă. Are totuși o problemă de imagine că atunci când a fost îndrăgostit a exagerat (VIDEO)

Un articol de: - 05 Aug 2015, 22:39
Foto: agentia.org Politică

Secretarul general adjunct PSD, Codrin Ștefănescu a declarat miercuri seara, referitor la întoarcerea lui Gheorghe Nichita la conducerea PSD Iași că este dorit de toți liderii de acolo, dar și de oamenii care i-au acordat votul.

”Acolo la Iași, înainte de a petrece alegerile interne de la PSD Iasi s-a împărțit filiala în 3 mici grupări și i-am spus lui Nichita să îi adune pe toți la aceeași masă și toate lucrurile au intrat la normalitate. Această măsură am luat-o după ce ne-au trimis la centru o hârtie că lucrurile o iau într-o direcție greșită în interiorul partidului.

Toată lumea îl vrea din nou președinte. Eu personal îl vreau președinte la PSD Iași, dar nu s-a decis încă. E un lucru foarte important că noi ținem cont de opinia liderilor din județ, a oamenilor care ne votează.

Nichita are totuși o problemă de imagine că atunci când a fost îndrăgostit a exagerat. Nu știu dacă i-a trecut, probabil i-a trecut. Faptul că PDL pregătește acum pe foștii miniștri din guvernele Boc și Ungureanu oare le-or fi trecut?”, a declarat Codrin Ștefănescu într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, difuzată la B1 TV și moderată de Sivliu Mănăstire.


Codrin Ștefănescu: Eu personal îl vreau președinte la PSD Iași pe Gheorghe Nichita, dar nu s-a decis încă. Are totuși o problemă de imagine că atunci când a fost îndrăgostit a exagerat


Citeşte mai multe despre:   Codrin Stefanescu,   Gheorghe Nichita