Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Colegul lui Mihai Viteazul, apostolul PSD: Valeriu Zgonea, chinuit de sentimentul de “fatigue” (VIDEO)

Colegul lui Mihai Viteazul, apostolul PSD: Valeriu Zgonea, chinuit de sentimentul de “fatigue” (VIDEO)

Un articol de: - 13 Oct 2015, 16:19
Colegul lui Mihai Viteazul, apostolul PSD: Valeriu Zgonea, chinuit de sentimentul de “fatigue” (VIDEO) Politică

Valeriu Zgonea, un fel de apostol al politicii românești. Le-a ținut o prelegere celor de la PSD Botoșani despre fotbal, dar și despre limba engleză. Le-a explicat ce înseamnă să ai un sentiment de "fatigue" după care le-a vorbit de selfie-uri și despre Real Madrid.

Mare noroc au avut pesediștii din Botoșani cu Zgonea, scrie botosaneanul.ro.

Eu n-am ce să vă spun, v-am ascultat, sunteți pricepuți. Să știți că am întotdeauna dreptate, după 25 de ani de partid să știți că am. Chiar dacă unora nu le place, să știți că am”, a spus Zgonea în prelșegerea sa.

Apoi, președintele Camerei Deputaților a încercat să facă pe poliglotul.

Tot îi plăcea lui Andrei limba engleză, am un sentiment de fatigue, știți ce înseamnă? Îîî? De oboseală…”, a mai declarat președintele Camerei Deputaților.

După care a dat-o pe… fotbal.

Noi, în Oltenia, îi spunem efectul Real Madrid. L-am văzut la organizație, să știți. Sunteți organizația aia care își face poze selfie și spune: me my self i am the best. Numai eu. Am un sentiment de fatigue și mă sperie, un sentiment că numai noi suntem buni și mă sperie, un sentiment că numai noi știm ce e bine și mă sperie. Asta e părerea mea și dacă vă supără îmi cer scuze. În rest, mă bucur că aveți o echipă în Divizia A, liga… și vă urez succes mâine (astăzi – n.r.) cu ASA-ul”, a menționat Valeriu Zgonea.
 

Valeriu Zgonea s-a făcut de râs la Botoșani: Sentimentul de "fatigue" i-a dat bătăi de cap
 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Botosani