Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat aviz negativ pentru arestarea lui Mircea Roșca. PSD și PNL se acuză reciproc

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat aviz negativ pentru arestarea lui Mircea Roșca. PSD și PNL se acuză reciproc

Un articol de: - 18 Noi 2014, 15:56
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat aviz negativ pentru arestarea lui Mircea Roșca. PSD și PNL se acuză reciproc Politică
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a respins, marţi, cererile Justiţiei privind percheziţia, reţinerea şi arestarea formulate în cazul deputatului PNL Mircea Roşca, relatează B1 TV.

În urma votului, grupurile PSD și PNL s-au acuzat reciproc de această decizie.

”În Comisia Juridică, 17 deputaţi sunt de la PSD, 7 de la Partidul Naţional Liberal în noua formulă. Deci în niciun caz, şi dacă am fi vrut nu am fi putut să impunem noi ceva în Comisia Juridică. Deci dacă s-a luat o decizie în comisia juridică, văr og frumos fiţi onest până la capăt fiindcă dumneavoastră astăzi încercaţi să faceţi un joc foarte urât încuviinşaţi cererea de arest pentru 2 colegi iar după asta când este vorba de unul al opoziţiei vreţi să arătaţi că noi avem dublu limbaj”, a acuzat George Scutaru (PNL).

Deputatul Mircea Roşca este acuzat de DNA că în 2011, când era vicepreşedinte al PNL Prahova, i-ar fi cerut 20.000 de euro unui om de afaceri din Cormanic, pentru a interveni la consilieri locali din Azuga astfel încât acesta să obţină terenuri în staţiune.

Iniţial, conducerea Senatului hotărâse, marţi, ca începerea urmăririi penale în cazurile Andronescu şi Mihăilescu să fie discutată în plen, miercuri.

Preşedintele Comisiei juridice, Cătălin Boboc, a declarat, după şedinţă, că decizia de avizare favorabilă a solicitării Parchetului în cazurile Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu a fost luată cu majoritate de voturi.