Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică ”Conducerea PSD și UDMR acționează pentru dezmembrarea României!”. Gheorghe Funar are o teorie incredibilă despre actuala criză politică (VIDEO)

”Conducerea PSD și UDMR acționează pentru dezmembrarea României!”. Gheorghe Funar are o teorie incredibilă despre actuala criză politică (VIDEO)

Un articol de: - 20 Iun 2017, 19:28
”Conducerea PSD și UDMR acționează pentru dezmembrarea României!”. Gheorghe Funar are o teorie incredibilă despre actuala criză politică (VIDEO) Foto:Monitorul de Cluj Politică

Conducerea PSD și UDMR acționează pentru dezmembrarea României, este concluzia lui Gheorghe Funar, după recentele negocieri dintre PSD-ALDE și UDMR.

”E regregabil că s-a ajuns în această situație. Soarta românilor trebuie să fie în mâna românilor și ei să decidă, dar ei nu-s întrebați în legătură cu aceste negocieri secrete dintre PSD și UDMR.

Tot balamucul ăsta politic a fost generat de Dragnea ca PSD să onoreze promisiunile făcute UDMR-ului în cadrul acordului secret. Acest lucru e confirmat de Kelemen Hunor, care a spus că a stabilit cu conducerea PSD ca la finalul fiecărui semestru să-i ia la întrebări pe cei din PSD ce au îndeplinit. Acum au rămas cu trei-patru măsuri din acel acord neîndeplinite și au pus la punct acest joc politic pentru a crea pretextul ca PSD să se țină de promisiuni. 

Conducerea PSD și UDMR acționează pentru dezmembrarea României!”, a explicat Gheorghe Funar, pentru B1 TV.

Gheorghe Funar: Conducerea PSD și UDMR acționează pentru dezmembrarea României!

Acesta a spus că totul e plănuit din afară, dar cu sprijinul unora de la București și că se bazează pe realitățile istorice, care demonstrează că de la 1 decembrie 1918 și până acum ”minoritatea maghiară e singura care nu a recunoscut și nu recunoaște statul național, unitar român și acționează împotriva statului național, unitar român”.

Funar a insistat că există posibilitatea să asistăm la ”dezmembrarea României, iar centenarul să nu ne găsească în aceeași țară”. 

”Ungurii de aprope 100 de ani acționează contra României. Ce nu am învățat noi corect la istorie e evenimentul din 1919, când Unagria, cu sprijinul Rusiei de atunci, acum Ungaria de azi cu sprijinul Federației Ruse, încească să ocupe Ardealul. Atunci armatele ungare, sprijinite de cele rusești au intrat în Ardeal. De asta armata română a pus opincile pe Parlamentul de la Budapesta. Nu a fost vorba de intervenția românilor pentru a-i scăpa de comunism, ci armata română a ajuns la Budapesta și păcat că nu a rămas acolo mai mult de șase luni, că i-ar fi ajutat”, a mai susținut Funar.
 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   maghiari,   PSD,   UDMR