Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Conferință a Violetei Alexandru, întreruptă de un pensionar recalcitrant: „Mărește-mi pensia! Eu te omor cu mâna mea!”. Reacția ministrului Muncii (VIDEO, FOTO)

Conferință a Violetei Alexandru, întreruptă de un pensionar recalcitrant: „Mărește-mi pensia! Eu te omor cu mâna mea!”. Reacția ministrului Muncii (VIDEO, FOTO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 05 Iul 2020, 16:46
Conferință a Violetei Alexandru, întreruptă de un pensionar recalcitrant: „Mărește-mi pensia! Eu te omor cu mâna mea!”. Reacția ministrului Muncii (VIDEO, FOTO) Foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu Politică

Conferința susținută duminică de Violeta Alexandru, ministrul Muncii și liderul PNL București, și de Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Sector 6, a fost întreruptă de un pensionar care a început să strige că vrea să i se mărească pensia. El a amenințat-o pe Alexandru și i-a jignit pe cei prezenți. Ministrul i-a spus bărbatului că nu trebuie să se lase manipulat de PSD, căci acest partid nu face decât să profite de necazurile sale. Ea i-a mai transmis că ar trebui să aibă încredere în Guvern. Pensionarul s-a liniștit abia după ce Violeta Alexandru i-a dat numărul ei de telefon. Și alte persoane prezente au început să vocifereze, fapt ce l-a determinat pe Ciucu să susțină că Gabriel Mutu, primarul PSD al Sectorului 6, a trimis pensionari de la organizaţia PSD şi oameni cu probleme sociale să bruieze conferinţa. În ultimele săptămâni au avut loc incidente și în timpul conferințelor susținute de Nicușor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei. Dan a afirmat că „bruiajul” nu a făcut decât să demonstreze încă o dată că PSD nu înțelege democrația și pune pumnul în gură oamenilor.

UPDATE, 5 iulie, ora 20.00: Pensionarul care a amenințat-o cu moartea pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, și care a insultat persoanele prezenta la conferința acesteia a fost identificat și amendat conform Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială. Polițiștii au acționat în urma unui apel la 112.

 

Conferință susținută de liberalii Violeta Alexandru și Ciprian Ciucu, întreruptă de un pensionar nervos

 

Violeta Alexandru, ministrul Muncii și lider PNL București, a susținut duminică o conferință de presă alături de Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Sector 6. Discuția, însă, a fost întreruptă de un pensionar care a reușit să treacă de pază, a început să strige ”Măreşte-mi pensia” sau ”Minciuni, mincinoaso”, a amenințat-o pe Alexandru și i-a jignit pe cei prezenți.

Foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Și alte persoane prezente au început să vocifereze, Ciucu acuzând că Gabriel Mutu, primarul PSD al Sectorului 6, se folosește de persoanele vulnerabile pentru a strica evenimentul.

Foto: Inquam Photos / Sabin CîrstoveanuA fugit la mare, la Mamaia, deşi părinţii n-o lăsau. Le-a trimis o poză de acolo, dar şoc: au văzut cum arată de la talie în jos

„Mărește-mi pensia! Eu te omor cu mâna mea!”, i-a spus pensionarul Violetei Alexandru.

Foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Ea a încercat să-l liniștească pe bărbat. I-a spus că nu ar trebui să se lase manipulat și că PSD doar își bate joc de el și de problemele lui. I-a mai transmis, de asemenea, că ar trebui să aibă încredere în Guvern, că își face treaba.

„Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor, îmi pare sincer rău. (...) Nu vă lăsaţi folosit de PSD pentru că îşi bate joc de dumneavoastră. Uitaţi-vă la oameni responsabili, care vă vorbesc cu responsabilitate, nu vă lăsaţi folosit şi manipulat, nu asta este soluţia”, i-a spus ministrul pensionarului.

Foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Violeta Alexandru a întrerupt apoi conferința pentru a discuta mai mult cu bărbatul. El s-a liniștit abia după ce a primit numărul de telefon al ministrului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Nicușor Dan: În PSD există spiritul Dragnea și filonul Partidului Comunist

 

De un tratament similar a avut parte și Nicușor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei. O primă conferință i-a fost dată peste cap de Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Capitalei, iar o alta de claxoanele și motoarele turate ale mașinilor de salubrizare din Sectorul 5, care veniseră să dezinfecteze zona și i-au stropit chiar și pe jurnaliști.

Pentru Dan, acest comportament demonstrează încă o dată că PSD nu înțelege democrația și nu este capabil să accepte opiniile contrare. 

„Toate manifestările pe care le-am văzut la PSD, cu mașinile de gunoi, cu panourile luate candidaților de la USR și PLUS, cu atitudinea domnului Bădulescu de acum trei săptămâni ... arată că PSD nu e capabil să înțeleagă jocul democratic. Acolo e spiritul Dragnea și, dacă mergem mai adânc, e filonul Partidului Comunist”, a declarat Nicușor Dan, pentru B1 TV. 
 

Citeşte mai multe despre:   conferinta intrerupta,   Violeta Alexandru,   Ciprian Ciucu,   sectorul 6,   PSD,   pensii,   politician amenintat