Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin, desemnat primar interimar al Capitalei (VIDEO)

Consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin, desemnat primar interimar al Capitalei (VIDEO)

Un articol de: - 15 Sep 2015, 19:19
Consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin, desemnat primar interimar al Capitalei (VIDEO) Foto: informatia-zilei.ro Politică
Consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin a fost desemnat primar interimar al Capitalei, de membrii Consiliului General al Municipiului Bucureşti cu 39 de voturi favorabile, anunță Mediafax.

Anterior, Marin a fost ales viceprimar cu 41 de voturi dintre care 34 favorabile, cinci împotrivă și două anulate, după demisia lui Cornel Pieptea. (Detalii AICI)

Bărbatul propus de UNPR a concurat pentru postul de viceprimar cu Julia Zorkczy, propunere a consilierilor independenți, potrivit .

Marin Ștefănel Dan face parte din PP-DD, partidul absorbit de UNPR și este președintele filialei Partidului Poporului Sector 5. Din anul 2012 ocupă funcția de consilier general.

Marin are funcția de analist politic, potrivit B1 TV, iar în ceea ce privește declarația de avere acesta are două terenuri și o casă în Pucioasa obținute prin moștenire, o garsonieră și un apartament în București, trei mașini, un credit ipotecar scadent în 2041 și este acționar la firma Marvel Solutions.