Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Corina Crețu și-a pierdut răbdarea cu Guvernul Dăncilă: Uneori sunt exasperată...

Corina Crețu și-a pierdut răbdarea cu Guvernul Dăncilă: Uneori sunt exasperată...

Un articol de: B1.ro - 19 Oct 2018, 14:45
Corina Crețu și-a pierdut răbdarea cu Guvernul Dăncilă: Uneori sunt exasperată... Politică

Comisarul european Corina Creţu atrage din nou atenția Guvernului PSD-ALDE că prioritatea sa trebuie să fie atragerea fondurilor europene, nu încheierea de parteneriate public-private, pentru care se cheltuie bani.

”Mi-am făcut datoria de a avertiza statele membre, nu e numai România avertizată. Suntem undeva pe la media UE (ca grad de absorbție a fondurilor europene). Ideea e că nu avem prea mult timp. Avem multe întârzieri și datorită adoptării târzii a legislației. Eu nu am pus nicio clipă toate întârzierile pe seama guvernelor. Dar, pe de altă parte, sigur că uneori sunt exasperată, dar nu numai în România, de ritmul lent, mai ales în domeniu infrastructurii de transport”, a declarat Corina Crețu, potrivit Digi24.

Întrebată despre parteneriatele public-private încheiate de Guvern, Corina Crețu a răspuns: ”Orice țară trebuie să atragă investitori străini pentru a participa la dezvoltarea economică. Dar cred că principala preocupare ar fi aceea de a cheltui, în primul rând, banii care sunt gratuiți, banii oferiți de Uniunea Europeană prin proiecte”.

Citeşte mai multe despre:   Corina Cretu,   Guvernul Romaniei