Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Comisarul european Corina Crețu, la un pas de moarte: Am făcut septicemie

Comisarul european Corina Crețu, la un pas de moarte: Am făcut septicemie

Un articol de: - 16 Apr 2018, 13:39
Comisarul european Corina Crețu, la un pas de moarte: Am făcut septicemie Politică

Comisarul European Corina Crețu a trecut prin momente îngrozitoare. Reprezentantul României la Bruxelles a fost la un pas de moarte din cauza unei septicemii.

„Am trecut pe lângă moarte.

Aveam 14 ani, eram în primul semestru la liceu. În pauză, pur și simplu, m-a lovit cineva cu ceva în ochi. M-am spălat pe ochi. A venit directorul, eu plângeam. Până la urmă, acul a rămas înfipt în ochi. Am stat opt ore cu un ac în ochi. S-au speriat. Nu mai văzuseră așa ceva. Am văzut bine a doua zi după operație, dar pe la prânz, făcusem deja septicemie. Era o decizie ce trebuia luată rapid de a scoate sau nu ochiul celălalt pentru a nu se transmite lipsa de vedere la ochiul celălalt. Am stat un an acasă. Vreau să mulțumesc familiei și oamenilor valoroși care m-au îmbărbătat întotdeauna”, a spus Corina Crețu într-un interviu acordat jurnlistei Dana Chera de la Antena3.

Acesta nu este singurul episod dramatic din viața comisarului european.

„Exact după 13 ani, tot pe 1 octombrie, am avut un accident de mașină, care mi-a rupt tot pe partea dreaptă. Cinci coaste rupte. (...) Doctorii mi-au spus că, dacă n-aș fi ajuns în timp, una din coaste mi-ar fi spart plămânul. Atunci eram ziaristă", a povestit Corina Crețu.

Citeşte mai multe despre:   Corina Cretu