Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Corina Crețu (Pro România): Infrastructura țării este în continuare în declin, în ciuda eforturilor depuse de noi. Românii, privați de șansa unor standarde de viață europene

Corina Crețu (Pro România): Infrastructura țării este în continuare în declin, în ciuda eforturilor depuse de noi. Românii, privați de șansa unor standarde de viață europene

Un articol de: Vladimir Ionescu - 05 Aug 2019, 16:28
Corina Crețu (Pro România): Infrastructura țării este în continuare în declin, în ciuda eforturilor depuse de noi. Românii, privați de șansa unor standarde de viață europene Foto: Corina Crețu / Facebook Politică

Eurodeputata Pro România Corina Crețu a afirmat, duminică seară, că infrastructura din România este în continuare în declin, în ciuda eforturilor depuse de Comisia Europeană. 

S-A TERMINAT! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DUREROS! VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP: ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Declarația a fost făcută în marja zilei în care se implinesc patru ani de la semnarea Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014 – 2020, lansat în anul 2015 alături de Guvernul Ponta.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

„Se împlinesc, zilele acestea, patru ani de la momentul semnării Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014 – 2020, pe care l-am lansat în 2015 alături de fostul Premier Victor Ponta. Prin intermediul POIM, România beneficiază de aproape 10 miliarde EUR din partea Uniunii Europene pentru finanțarea principalelor priorități de dezvoltare în sectorul de transport. 

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

Încă de la semnarea acestui document primordial, mi-am exprimat convingerea fermă că fără o infrastructură modernă, România nu se va putea dezvolta și nu va putea deveni ceea ce ne dorim cu toții - o țară în care oamenii sa aibă o viața mai bună, economia locală și cea națională să prospere, iar tinerii să-și dorească să rămână, să studieze, să lucreze și să-și întemeieze o familie. Și în calitate de Membru al Parlamentului European, rămân o susținătoare a investițiilor în autostrăzi, căi ferate și aeroporturi, care să conecteze localitățile României între ele, dar și țara noastră la Uniunea Europeană.

Din păcate, în pofida muncii pe care am depus-o alături de colegii mei din Comisia Europeană, în strânsă colaborare cu Guvernul Ponta, pentru a folosi acești bani europeni acordați țării noastre, asistăm în continuare la declinul infrastructurii din România, cauzat de managementul deficitar, gradul ridicat de uzură și întreținerea inadecvată”, a scris Corina Crețu, pe pagina sa de Facebook.

Printre altele, eurodemnitara a subliniat că, până când dezvoltarea României nu va deveni o prioritate pentru Guvern, „românii vor fi privați de șansa unor standarde de viață la nivel european”.

„Atât timp cât Guvernul României nu-și va clarifica obiectivele și până când dezvoltarea României nu va deveni o prioritate, din păcate românii vor fi privați de șansa unor standarde de viață la nivel european”, a adăugat Corina Crețu.

 

 


 

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Corina Cretu,   Pro Romania